NI KOMENTATORI NISU BILI SPREMNI NA OVAKO VRELI KADAR: Navijala s tribina, a ispod nije nosila APSOLUTNO NIŠTA! EUFORIJA U PRENOSU
Foto: Printscreen/Twitter

HIT SNIMAK

NI KOMENTATORI NISU BILI SPREMNI NA OVAKO VRELI KADAR: Navijala s tribina, a ispod nije nosila APSOLUTNO NIŠTA! EUFORIJA U PRENOSU

Žena -

U Moskvi je tokom jula održana trka naziva "Russian Drift Series", a čini se da su u njoj najviše uživali kamermani koji su svako toliko u publici hvatali atraktivno odevene lepotice.

Tako je jedan od njih primetio i devojku u belom kombinezonu ispod kojeg su se isticale bradavice. Ugledali su to, svakako, i komentatori prenosa, koji su na trenutak prekinuli da prate zbivanja na trkalištu i uz uzdah ispratili kombinezon ispod kog nije nosila brushalter.

Snimak te zgode upravo je postao viralan i na društvenim mrežama.

devojka
foto: Printscreen YouTube

Fokus na grudi devojaka

Na YouTubeu je moguće pronaći ceo snimak tog sportskog događaja, ispod kog je neko zamolio korisnike te društvene mreže da pokušaju da pronađu njen profil na Instagramu.

Inače, osim te devojke, kamerman je fokusirao još nekoliko žena koje su ponosno istakle grudi, a mnogim gledaocima se silno svidela i neka lepotica u ružičastoj takozvanoj krop-top majici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track