STEFAN JE POLIO KISELINOM I UNIŠTIO JOJ ŽIVOT, IMALA 400 OPERACIJA: Ona je pokazala kako sada izgleda u kupaćem kostimu! (FOTO)
Foto: Profimedia

pobednica

STEFAN JE POLIO KISELINOM I UNIŠTIO JOJ ŽIVOT, IMALA 400 OPERACIJA: Ona je pokazala kako sada izgleda u kupaćem kostimu! (FOTO)

Žena -

Kejti Pajper koja je svojevremeno prošla pakao kada je bivši momak platio drugu da je polije kiselinom pokazala je kako danas izgleda.

Kejt Pajper, Katie Piper
foto: Profimedia

Slavna misica Kejti Pajper aktivna je više nego ikada i to na nekoliko polja. Njena nova knjiga za decu ugledala je svetlost dana, a počinje sa emitovanjem i emicija u kojoj posećuje trudnice u zatvorima i govori o svemu što prolaze dok se spremaju da donesu decu na svet, a služe višegodišnje kazne.

U isto vreme bavi se i aktivizmom i na razne načine pomaže ženama koje su trpele neki oblik nasilja. Neverovatno je šta je sve uspela ova mlada žena za samo par godina, i to nakon stravičnog napada koji koji je doživela, a koji ju je promenio na svaki mogući način i odveo njen život u potpuno drugom smeru.

Nakon svega se izdigla kao feniks, i nastavlja da ređa uspeh za uspehom dokazujući da ne postoji stvar koju ne možete da ostvarite ukoliko to silno želite.

Podsetimo, jedna od najlepših žena sveta i bivša misica prošla je pakao svojevremeno kada ju je 2008. godine polio kiselinom Stefan Silvestre, kojeg je unajmio njen bivši dečko i njegov prijatelj Danijel Linč.

Pre napada, Linč je seksualno napao i pretukao Pajper u hotelskoj sobi u zapadnom Londonu. Nakon što je lepa misica prekinula njihovu vezu, Linč je počeo da je bombarduje pozivima i porukama pre nego što ju je nagovorio da izađe iz kuće, a potom je usledio napad.

Linč se više puta izvinio Pajper i nagovorio je da ode u internet kafe da pročita mejl koji joj je poslao. U trenutku kada je Kejti prilazila kafeu, istrčao je Stefan Silvestre kojeg je Danijel unajmio i polio je kiselinom. Inače, policijska istraga je otkrila je da je Daniel imao dugu istoriju nasilja - i da je čak služio zatvorsku kaznu jer je bacio ključalu vodu u lice čoveka, te ovakav potez ne treba da čudi.

Nakon preko 400 operacija, Kejti je dobila novu priliku za život, a njen put bio je sve samo ne lak.

Kejti Pajper
foto: PIC. SUPPLIED BY PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Nažalost, zbog opekotina na samom dušniku, kao i oštećenja oka, misica je u proteklih godinu dana imala još operacija kako bi mogla nesmetano da živi.

Za to vreme i Stefan i Danijel služili su višegodišnje kazne, a Silvestre je pušten iz zatvora prošle godine. Ipak, policija ga je opisala kao veoma opasnog čoveka, a čim se našao na slobodi, pobegao je iz države, iako je za njim već postojala poternica, jer se sumnjalo da je već prekršio uslovnu slobodu.

Za sada nije poznato da li je Stefan uhapšen, niti od bekstva postoje ikakve nove informacije o slučaju.

Sa druge strane, Kejti je svih ovih godina pokušavala da živi što normalniji život. Nažalost, zbog problema sa dušnikom, prošle godine je hitno operisana, da bi potom potpuno izgubila vid na jedno oko, nakon što se ispostavilo da se "probušilo", što je bio veliki strah lekara. Srećom, stručnjaci su reagovali na vreme, te je oko ipak spašeno.

Kejti Pajper
foto: Printscreen/Instagram

Kejti je govorila i da je prošla pakao sa decom koja su je se plašila sa zavojima, te da nisu želela da je poljube i zagrle. No, sada je to sve konačno iza nje.

Kejti Pajper
foto: Printscreen/Instagram

I ne samo to. Tokom prethodnih godina, Pajper smo mogli videti u neverovatnim kombinacijama, a njena lepota nadlasala je o ožiljke i probleme. No, sada je prvi put skinula šminku i skinula se u kupaći pokazavši kako zaista izgleda njeno telo.

Kejti Pajper
foto: Printscreen/Instagram

Ožiljke nije želela da sakrije, a mnogi koji su komentarisali da je "imala sreće jer su na njenom licu i telu radili najbolji plastičari koji su joj dali savršeno telo", sada su ustuknuli, jer, kada se puder skine, jasno je koliko je napad kiselinom bio brutalan.

Kejti Pajper
foto: Printscreen/Instagram

Slavna lepotica ne skida osmeh sa lica i ističe da su ovo "godine za pamćenje", što je i sama pojasnila na storijima objasnivši da želi da se seća lepih uspomena i da živi život punim plućima, a ne da se opterećuje šta ko misli.

Kejti Pajper
foto: Printscreen/Instagram

Da, na fotografijama su vidljivi ožiljci, koje Kejti ponosno nosi, a uz nju je i njen suprug koji joj je vratio veru u ljubav, a lepa aktivistkinja i influenserka izgleda lepše nego ikad.

Inače, Pajper je o svom iskustvu napisala je tri knjige, a 2011. je proglašena za "Ženu godine".

Kejti Pajper
foto: Printscreen/Instagram

Prvi put kada je shvatila da mora da ustane i progovori bilo je skoro 2 godine nakon stravičnog incidenta.

Nakon skrivanja od ljudi i paničnog straha od muškaraca, shvatila je da mora da povrati kontrolu, a jedan od načina bio je da javno progovori o svemu i pomogne na taj način drugim ženama koje su preživele neki oblik nasilja.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja