PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD JER 17 GODINA NIJE DOŽIVELA VRHUNAC: Kaže da brak nije ispunio očekivanja, a sada se oglasio i njen muž
Foto: Profimedia

evo šta su rekli

PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD JER 17 GODINA NIJE DOŽIVELA VRHUNAC: Kaže da brak nije ispunio očekivanja, a sada se oglasio i njen muž

Žena -

Žena stara 39 godina podnela je zahtev za razvod braka od svog 50-godišnjeg supruga, jer, kako tvrdi, nije doživela orgazam 17 godina!

Kako prenose grčki mediji suđenje je zakazano za februar 2024. godine. Supruga je u zahtevu za razvod navela kako je konačno rešila da prizna istinu i stavi tačku na brak koji nije ispunio njena očekivanje.

seks, orgazam, žena seks
foto: Profimedia

Kako je žena dalje navela "došlo je do prezasićenja zbog neispunjavanja bračnih obaveza". Objasnila je da svih ovih godina nikada nije doživela orgazam, a kao uzrok je navela da je bila pod konstantnim stresom zbog muža i da nije mogla da se opusti.

Suprug je bio neprijatno iznenađen kada je pročitao zahtev za razvod braka.

- Njena argumentacija je lažna i smešna. Nadam se da će prevladati moral i logika. Njena želja da povredi moj muški ego nije upalila, a i sama zna kako smo živeli i uživali sve ove godine - rekao je suprug za grčke medije.

razvod, brak
foto: Shutterstock

Advokat 50-godišnjeg supruga Foivos Strugaris je za ANT1 rekao da su predlozi u zahtevu za razvod veoma pažljivo formulisani, ističući, međutim, da je glavno pitanje koje se postavlja kako to može da se dokaže u sudnici - da žena nije doživela orgazam i to uzastopnih 17 uzastopnih godina.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track