DANIJELU PREVARIO DEČKO SA DRUGARICOM! Podmukli plan sproveli u delo, njoj iza leđa, a ona je donela ŠOKANTNU odluku (ANKETA)
Ilustracija, Foto: Printscreen YouTube

ispovest

DANIJELU PREVARIO DEČKO SA DRUGARICOM! Podmukli plan sproveli u delo, njoj iza leđa, a ona je donela ŠOKANTNU odluku (ANKETA)

Žena -

Danijela Majns iz Velike Britanije nikad nije bila ljubiteljka kampovanja u prirodi, pa je bila srećna kad je njen dečko Pol poželeo da ode sa njenom prijateljicom, ali se pokajala.

"Imaš li sve što ti treba?" pitala je svog dečka Pola dok je zatvarao torbu i uzimao svoj šator.

- Pol i ja bili smo prijatelji četiri godine pre nego što nam je veza postala ljubavna - priča Danijela, koja je bila u šoku kad je shvatila da su "kampovanja" njihove zajedničke prijateljice i Pola organizovana samo zbog seksa.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen YouTube

- Kad smo se Pol i ja tek upoznali, bio je u istoj situaciji kao ja, oboje smo bili u dugim vezama pre i složili smo se da nam samo treba malo zabave - seća se. Ali Pol je, kaže, prijatno iznenadio jer je bio šarmantan i duhovit, pa su uskoro bili u ozbiljnoj vezi.

- S Polom je bilo tako lako. A najbolja stvar oko izlaska s prijateljem, bila je ta da smo imali puno zajedničkih prijatelja, uključujući prijateljicu Džodi. Ona je bila više Polova prijateljica nego moja, ali smo se svi dobro slagali - priča Danijela, a tek je kasnije saznala da je par planirao zajedničko kampovanje samo da bi mogli da budu zajedno.

- Kad je prvi put rekao da ide na kampovanje sa Džodi, nisam ništa mislila o tome. Godinama su se poznavali. Ali kad se sutradan vratio, jedva me je pogledao. 'Šta je s tobom?' pitala sam ga, a rekao je da mu nije ništa i da je loše spavao noć pre pa je samo jako umoran. No kako su dani prolazili, Polovo se raspoloženje nije popravljalo - nastavila je.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen YouTube

Bio je udaljen i nervozan, a ona je imala jak osećaj da nešto nije u redu. Jednog popodneva ju je Džodi iznenada nazvala i pitala može li da dođe do nje. Rekla joj je da su ona i Pol zajedno spavali kad su bili na kampiranju.

- Spavala sam s Polom kad smo išli na kampovanje. Tako mi je žao. Ali mislila sam da treba da znaš istinu - rekla je.

- Bilo mi je zlo. Uvek sam mislila da su samo prijatelji. Nisam ni pomislila da se nešto može dogoditi između njih. Bila sam još više slomljena kad sam otkrila da su planirali zajedničko kampovanje ​​samo da bi mogli da budu zajedno, i da su zajedno spavali još mesecima pre toga - ispričala je Danijela.

Ubrzo nakon što je saznala sve, Pol joj je i sam priznao prevaru.

Seks
foto: Printscreen YouTube

- Nisam mogao da joj kažem jer sam se bojao da ću je izgubiti, ali kad joj je Džodi rekla gotovo da sam osetio olakšanje - ispričao je.

Otišli su na savetovanje kako bi spasili vezu jer je ona spremna da mu oprosti. Danijela kaže da joj se poverenje u njega vraća "pomalo" i da je to proces koji će sigurno trajati. Ipak, ona je voljna da pokuša, ispričala je za The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track