KOLEGE SU ME OGOVARALE PA SAM IM SE SUROVO OSVETILA: Zbog jedne stvari su bili LJUBOMORNI na mene, a sad sam svima ZAPUŠILA USTA
Foto: Instagram/veronica.rose.xo

ZARAĐUJE DESET PUTA VIŠE OD NJIH

KOLEGE SU ME OGOVARALE PA SAM IM SE SUROVO OSVETILA: Zbog jedne stvari su bili LJUBOMORNI na mene, a sad sam svima ZAPUŠILA USTA

Žena -

Model Veronika Rouz (28) je bivša medicinska sestra koja se suočavala s ljubomorom kolega zbog toga što se pored tog posla bavila poslom modela za odrasle. Zbog toga je Veronika napustila posao medicinske sestre i sada zarađuje 10 puta više novca.

Iako je volela je svoj posao medicinske sestre, radila je mnogo sati za malu platu, pa je zbog toga počela da objavljuje seksi fotografije na Instagram kako bi zaradila nešto dodatno sa strane.

Tada nije ni slutila da bi to moglo da promeni njenu karijeru zauvek.

Veronika kaže kako se njena slava nije sviđala njenim kolegama, a jedna koleginica je čak probala da joj smesti otkaz.

„Nikad nisam spominjala svoju stranicu na poslu, ali moje kolege su ubrzo doznale i nije im se sviđao moj uspeh, postali su ljubomorni“, kazala je Veronika, koju prati 1,2 miliona ljudi na Instagramu, za NudePR.

Zbog toga se suočila s tim da su kolege sav posao prebacivale na nju, a oni bi „sedeli sa strane i gledali je“.

Njene kolege su konstantno tračarile o njenoj slavi na društvenim mrežama i širili glasine o njenim seksi fotografijama. Pritom, njene društvene mreže rasle su, imala je sve više pratilaca i pažnje javnosti.

Tokom jedne poslovne zabave povodom Noći veštica, Veroniku je primetio dečko njene koleginice, što se koleginici nikako nije svidelo, a dodatno je povećalo količinu poslovnih tračeva i ljubomore.

Uprkos napetostima na poslu, model kaže da su neke druge kolege bile inspirisane njenim putem i pitale su je za savet kako započeti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja