SVI SU ZINULI KADA SU VIDELI ČIME SU MAJA I MIŠA DOŠLI NA VENČANJE: Smederevski mladenci postali HIT na mrežama! "Car i carica"
Foto: Profimedia

oduševili

SVI SU ZINULI KADA SU VIDELI ČIME SU MAJA I MIŠA DOŠLI NA VENČANJE: Smederevski mladenci postali HIT na mrežama! "Car i carica"

Žena -

Smederevo je ovih dana bilo poprište vrlo zanimljivog venčanja, kada su se Maja i Miša, zaljubljeni mladenci, uputili u bračnu avanturu vozeći se beskrajno dragim belim fićom. Ovaj simpatični par nije štedeo na detaljima, pa su njihov automobil i put ka sreći bili ukrašeni raznobojnim balonima, dok je cveće krasilo svaki centimetar prostora.

Ne možemo a da ne primetimo balone vezane na gepeku i ispred suvozača i prozora, pratio je šareni kontrast cveća koje je bilo pažljivo postavljeno duž brisača.

Maja i Miša su, čini se, doneli odluku da svoj put u brak obeleže veselim bojama i romantičnim detaljima.

Na registraciji vozila sjajila su imena Maja i Miša, ispisana šarenim slovima koja su, verujemo, birali s ljubavlju.

Vožnja belim Fićom postala je nezaboravno putovanje ka zajedničkom životu, a svaki prolaznik u Smederevu je sigurno zastao da uživa u ovom nesvakidašnjem prizoru, dok neki su čak zastali da fotografišu ovu scenu ljubavi i sreće.

"Car i carica", "Divno" i "Lepo", samo su neki od komentara, dok je jedan korisnik Tvitera istakao: "Ne bih rekao da je ovo mlada, mislim na suvozača. Prilično je crna venčanica", a osoba koja je postavila sliku brzo odgovara:

"Nisam ni obratila pažnju, verujte. Možda je pozadi, iza suvozača."

Sve u svemu, i da jesu i da nisu mladenci u pitanju u trenutku vožnje fiće, ipak je ideja genijalna!

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track