URADILA SAM DNK MOJIH TROJKI I LEKARI SU ZANEMELI OD ŠOKA: Rekli su mi da je to nemoguće, ali svi su primećivali nešto čudno
Foto: Printscreen

niko nije mogao da veruje

URADILA SAM DNK MOJIH TROJKI I LEKARI SU ZANEMELI OD ŠOKA: Rekli su mi da je to nemoguće, ali svi su primećivali nešto čudno

Žena -

Britanka Beki-Džo Alen 2015. postala je ponosna mama trojki - i sama činjenica da je na svet donela tri bebe u isto vreme bila je dovoljno veliki šok, ali je pravo iznenađenje tek usledilo! Beki je dobila tri sina, Romana, Roka i Roana, a nakon što su proveli šest nedelja na intezivnoj nezi, pušteni su kući.

Ubrzo je ova mama bila zasuta komentarima da sva tri dečaka liče jedan na drugog, što je svakako očekivano s obzirom da je reč o trojkama... No, ovde je bila reč o neverovatnoj sličnosti kakva se ne očekuje u ovakvim slučajevima.

Beki je rešila da postane njihove DNK uzorke na testiranje i ispostavilo se da su Roman, Rok i Roan identične trojke iako su šanse za to neverovatnih 200 miliona prema 1! Tri dečaka su genetski identična u svakom pogledu, što je zaista pravi raritet, posebno kada su trojke prirodno začete, kao što je to ovde slučaj.

- Kada su bili novorođenčad bilo je prilično teško reći koji je koji, ali ja ih nikada nisam pomešala. Dok su bili u bolnici doktori su mi rekli da nisu identični, ali s druge strane ljudi nisu mogli da ih razlikuju. Kada sam saznala da su identični, bila sam iznenađena, nisam to očekivala. Ali, kako sam ja jedina koja može da ih razlikuje, rezultat testa objašnjava mnogo toga - rekla je za "Daily Mail".

Ova 31-godišnjakinja iz Liverpula pored Romana, Roka i Roana ima i stariju ćerku Indijanu, za koju ističe da nije nimalo ljubomorna na mlađu braću.

Inače, dečaci su rođeni pre vremena, u 31. nedelji, i nijedan nije imao više od 1, 5 kilograma, ali su vremenom napredovali - danas su zdravi i snažni 8-godišnjaci.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

04:03

BEBA KOJOJ JE OTKRIVENA SMA DOBIĆE LEK Direktorka RFZO za Kurir TV: Samo ova komisija može da stavi taj lek na listu besplatnih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track