Najnovije vesti

PRONAŠLA SKRIVENU PREGRADU U FRIŽIDERU, PA SE ZGROZILA: "Ne mogu da verujem da tek sad saznajem za ovo" (VIDEO)
Foto: TikTok/cleaningmummy

KORISNO

PRONAŠLA SKRIVENU PREGRADU U FRIŽIDERU, PA SE ZGROZILA: "Ne mogu da verujem da tek sad saznajem za ovo" (VIDEO)

Žena -

Jeste li se ikada susreli s neprijatnim mirisom koji dolazi iz vašeg frižidera, a da nikako ne možete da mu pronađete uzrok? Jedna žena susrela se s istim problemom, a onda je otkrila skriveni odeljak u svom frižideru koji je stvarao problem. Video je objavila na TikToku, a priznala je da je izvor "odvratnog smrada" otkrila tek kada je pogledala iza frižidera i pronašla skrivenu pregradu, piše Mirror.

U opisu svog viralnog videa napisala je: "Jeste li znali da postoji ova posuda u frižideru? Ako da, kada ste je poslednji put očistili? Ova posuda se nalazi na zadnjoj strani vašeg frižidera, i vrlo verovatno je uzrok neprijatnog mirisa."

Na snimku je prikazano kako žena izvlači tu posudu sa zadnje strane frižidera, a nakon potrage, otkrila je i crevo koje je teklo niz zadnji deo, što je uzrokovalo neprijatan miris. Objasnila je i da bi trebalo da izvučete svoj frižider malo prema napred, idete do dna, i tu bi trebalo da pronađete cev koja teče prema dole, a sve što curi u vašem frižideru trebalo bi da teče u tu posudu.

- Moj i nije bio tako loš jer je novi frižider, pa sam uspela da uvučem krpu unutra i dobro ga obrišem. Ako bilo šta dospe dole, smrdeće odvratno, pa je zato stvarno važno da to čistite - rekla je.

Korisnici TikToka iznenadili su se ovim saznanjem, te su priznali da nisu imali pojma za tu skrivenu pregradu. "Ne mogu da verujem da tek sada saznajem za ovo", napisala je jedna korisnica. "Odmah sam otišla do kuhinje da proverim ovo i stvarno je tako. Grozno je smrdelo", dodala je druga.

(Kurir.rs/ Mirror/ Večernji.hr)

Bonus video:

04:03

TREĆINA BAČENE HRANE U EVROPI I SAD PREHRANILA BI ČITAVU POPULACIJU Tri devojke iz Srbije postavile ZAJEDNIČKI FRIŽIDER u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track