OVAJ TRIK ZA CEĐENJE TESTENINE ZLATA VREDI! Žena pokazala kako se radi i tvrdi da cediljku pogrešno koristimo ceo život VIDEO
Foto: Printskrin/Instagram

sjajno!

OVAJ TRIK ZA CEĐENJE TESTENINE ZLATA VREDI! Žena pokazala kako se radi i tvrdi da cediljku pogrešno koristimo ceo život VIDEO

Žena -

Kad pripremamo jelo sa testeninom, velika većina ne razmišlja previše o tome na koji način tu testeninu cedi kada je kuvana.

Međutim, gotovo svi stavljamo cediljku u sudoperu pa izlijemo vodu i testeninu u njega, ali koliko god je ova tehnika isprobana i pouzdana, postoji mnogo lakši, uredniji način za ovo, prenosi Mirror.

U nedavnom videu, TikTokerka pod imenom @tiger_lee_uk zadivila je pratioce svojim trikom, kao odgovor na pitanje: 'Pokaži mi životni trik koji si jednog dana nasumično videla, a koji je sada nesvesna standardna praksa u tvom životu'.

Na snimku je devojka započela ceđenje testenine na uobičajen način, cedeći je u cediljku koja je stavljena u sudoperu, zajedno s vrelom vodom. Odmahujući prstom s negodovanjem, otkrila je svoju novu tehniku, koja uključuje stavljanje cedila u lonac i lagano ispuštanje vode.

Čini se da je ovaj način ceđenja mnogo lakši i brži, s manjim rizikom od gubitka zalutale testenine tokom izlivanja. Video koji je skupio 706.000 lajkova, oduševio je mnoge korisnike od kojih je većina obećala da će i sami isprobati trik.

Jedna osoba je komentarisala: 'Volela bih da sam ovo videla ranije danas'. Druga je dodala: 'Ovo sam već ranije videla i sada to i sama radim. To je puno lakše i cediljka se lakše čisti'.

(Kurir.rs/Mirror/Večernji)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track