HVALILA SE DA JE S 26 GODINA SAMA KUPILA KUĆU, A ONDA ISPLIVALA NJENA TAJNA: Rekla da je radila 4 sata dnevno, a evo šta je ISTINA
Foto: Društvene Mreže

FOTO

HVALILA SE DA JE S 26 GODINA SAMA KUPILA KUĆU, A ONDA ISPLIVALA NJENA TAJNA: Rekla da je radila 4 sata dnevno, a evo šta je ISTINA

Žena -

Mlada žena koja je postala viralna na TikTok-u jer je otkrila kako je mogla da priušti da kupi šarmantnu seosku vikendicu sa samo 26 godina dok je radila na pola radnog vremena u radnji, zaposlena je kod njenih roditelja milionera, otkriva MailOnline.

Objavljujući kao @prunetovn na video platformi, prikupila je skoro 2 miliona pregleda jer je napravila video 'Kupila sam svoju prvu kuću sa 26' - i sugerisala da je to mogla da priušti tako što je uporedila svoju vikendicu od 220.000 funti sa onim što je mogla da priušti u London. „Prunetovn“ je prikupila skoro 40.000 pratilaca – od kojih se većina smatra da su mladi ljudi iz „Gen Z“ koji očajnički žele da znaju njene savete vlasnika kuće.

Amy Neil
foto: Društvene Mreže

Danas možemo otkriti da je ona Ejmi Nil, koja potiče iz porodice sa sedištem u zapanjujućoj vili od 2 miliona funti u blizini koja ima zatvoreni bazen. Ona radi kao generalni direktor i menadžer društvenih medija za vrhunski biznis sa antikvitetima u blizini Kolčestera u Eseksu, koji je u vlasništvu njenih roditelja multimilionera.

Ejmi, 26, koja ima prvorazrednu diplomu iz psihologije i magistrirala psihologiju zdravlja na Univerzitetu Sent Endrjus, vodi posao, koji je predstavljen na BBC-jevom Antiques Road Trip, zajedno sa njenim bratom Semom (23). Posao je u vlasništvu njenog bogatog oca Džonatana (55) i majke Jaci (53), koji su ga osnovali 2020. godine, kada su kupili bivši pab star 700 godina i pretvorili ga u centar za antikvitete i kolekcionarstvo.

U viralnom videu, Ejmi je uporedila nekretnine koje bi mogla da priušti u prestonici. Izbor njenih opcija u Londonu uključivao je garaže i parking mesta, od kojih su neke bile navedene kao ponude veće od 25.000 funti. Međutim, uspela je da kupi zadivljujuću „veštičarsku kolibu iz 14. veka“ za „manje od 220.000 funti“ nakon odlaska.

Amy Neil
foto: Društvene Mreže

Možemo otkriti da je platila 215.000 funti za vikendicu, u poželjnoj četvrti ruralnog Eseksa, u aprilu nakon što je uzela hipoteku kod Halifaksa, prema evidenciji zemljišnih knjiga. Običnom kupcu koji pokušava da finansira takav posao biće potreban paušalni iznos od 20-30.000 funti kao depozit, kao i prihod od preko 40.000 funti. Obični radnici u prodavnicama sa skraćenim radnim vremenom bi se borili da zarade bilo šta dovoljno da sebi priušte takav dom. Bogatstvo njenog oca nastalo je nakon što je 1997. godine uspostavio uspešan posao za instalaciju i održavanje teretana, koji je obrtao oko 6 miliona funti godišnje i zapošljavao 90 ljudi, kada je prodat za neotkrivenu sumu velikoj francuskoj kompaniji 2017.

Ostao je kao izvršni direktor i direktor do 2019. godine kada su on i njegova supruga Jaci osnovali JS Levis Antikues Limited i kupili stari pab za 420.000 funti i pretvorili ga u centar za antikvitete. Džonatan je takođe osnovao novo sportsko preduzeće koje se bavi upravljanjem sportskom opremom i proverama za škole.

Džonatan i Jaci su 2016. kupili svoju zapanjujuću seosku kuću na četiri hektara za 1 milion funti i kasnije su dobili dozvolu da je nadograde sa zatvorenim bazenom od 11 metara i kućnom kancelarijom i teretanom. Kuća sa šest spavaćih soba sa velikim privatnim prilazom, čak ima štale i zasebnu štalu i sada se smatra da vredi bliže 2 miliona funti.

Amy Neil
foto: Društvene Mreže

Zvezda društvenih mreža Ejmi rekla je svojim pratiocima kako se preselila u svoju lepu vikendicu pre šest meseci nakon što je dala otkaz na poslu u gradu. Odgovarajući na komentare, kreatorka - čije je pravo ime Ejmi - takođe je otkrila da ni održavanje imanja ne košta mnogo; sa gasom koji košta 35-40 funti mesečno, a struja košta 40 funti mesečno.

Dodala je da nije imala „problema sa vlagom ili curenjem“ – ali priznaje da ti faktori „zavise od same kuće“. Video snimci vikendice sa jednom spavaćom sobom - koja takođe ima prostrano potkrovlje - pokazuju zdravu seosku estetiku koju je kreatorka usvojila za svoj dom.

Dnevni boravak sa toplim kaminom ukrašen je rustičnim drvenim nameštajem, udobnim sofama i jastucima. U međuvremenu, spavaća soba je ukrašena udobnim štampanim tkaninama i ćebadima.

Amy Neil
foto: Društvene Mreže

Ejmi takođe postavlja maksimalističku estetiku kada je u pitanju kupatilo, koje je okruženo svećama za vrhunsku relaksaciju. U međuvremenu, mala i slatka kuhinja odiše veselom atmosferom sa kanarinsko žutim zidovima i slikama. Ona je transformisala potkrovlje u slobodnu spavaću sobu za smeštaj gostiju i voljenih, kao što je prikazano u jednom video snimku na nalogu. Mala bašta gleda na živopisno zelenilo napolju, gde se igra sa svojim ljubimcima - ljupkim belim štenetom i slatkim crnim mačićem za spasavanje.

Stara vikendica karakteriše sve čari vintidž vikendice - uključujući izložene rogove, niske plafone i debele zidove. U još jednom nedavnom video snimku od prošlog meseca, zvezda društvenih medija je otkrila šta ju je navelo da poželi da ode iz Londona.

- Zdravo, ja sam Ejmi - rekla je gledaocima.

- Imam 26 godina i hronično sam bolesna. A pre šest meseci kupla sam malu kolibu na selu.

Ranije ove godine Ejmi je bila domaćin sajma antikviteta na tom mestu i u objavi na Instagramu je rekla:

- Takođe samo želim da iskoristim trenutak da se zahvalim mojoj divnoj porodici (uključujući Šarlot i dadilju - nisu na slici) što su uvek velikodušno dali svoje vreme i što su bili neverovatno milostivi pri tome.

1 / 16 Foto: Društvene Mreže

Dodala je:

- Žao mi je tata, obećavam da ću te pustiti da se na kraju povučeš… samo ne uskoro.

U drugim klipovima, Ejmi je priznala da se zbog života u gradu osećala kao da je izgorela, dok je nakon iseljenja mogla da uživa u višem kvalitetu života. Takođe je opremila svoju vikendicu koristeći samo polovni nameštaj - koji je uključivao sto i stolice za terasu koje je besplatno pronašla pored puta.

Fotografije imanja pre i posle u jednom TikTok-u pokazuju koliko su Ejmine veštine ukrašavanja učinile da bi se uredila eterična atmosfera doma. Snimci spavaće sobe pre transformacije pokazuju jednostavan krevet i bočni sto, loše ofarbane drvene grede i jarko crveni tepih koji čine većinu estetike.

Međutim, kasnije je vidljivo da je uticajna osoba dala zidovima tamniju, sofisticiraniju završnu obradu, odlučila se za ukrašeniji okvir kreveta i stavila veću komodu.

Takođe je prekrila drvene podove plišanim tepisima kako bi stvorila mekši osećaj. Drugi delovi sobe pokazuju da je Ejmi naizgled dodala ogledalo u zlatnom okviru, pletenu stolicu i starinski kofer u sobu kako bi ulepšala inače pust prostor u sobi.

Njen maksimalistički stil se takođe može videti u užurbanim i veselim sitnicama kojima se opredeljuje da krasi kuću - od originalnih francuskih uljanih slika do kitnjastih vitraža i ručno rađenih božićnih ukrasa. Influencer je čak stvorio više prostora tako što je mašinu za pranje veša premestio iz kuhinje u pomoćni objekat - za zasebnu vešeraj.

(Kurir.rs/DailyMail)

Bonus video:

03:32

BEĆAR U DEVETOJ DECENIJI: Prelazi kilometre biciklom i dovodi TAMBURAŠE U DOM ZA STARE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track