SVEKRVA IZ PAKLA ZAGORČAVA ŽIVOT SNAJI Ona se požalila i otkrila šta joj sve radi, a komentari su brutalni: "To nije normalno!"
Foto: Shutterstock, Ilustracija

strašno!

SVEKRVA IZ PAKLA ZAGORČAVA ŽIVOT SNAJI Ona se požalila i otkrila šta joj sve radi, a komentari su brutalni: "To nije normalno!"

Žena -

Jedna Hrvatica se u Fejsbuk grupi "Mamine tajne anonimne i javne" požalila na svoju svekrvu i supruga. Ona je otkrila da njih dvoje kao bračni par nemaju nikakvu imovinu i da njena svekrva misli da je ona samo jedna obična sponzoruša koja će njenom sinu sve da uzme.

Nesrećna žena se požalila da suprug od nje skriva koliko zarađuje i da je njihov automobil registrovan na svekra, a stan na svekrvu.

"Muž na nagovor majke, krije od mene zaradu od obrta. Platu svoju. Kola je ostavio da budu registrovana na oca. Sve zbog toga što njegova majka misli da ću mu ja "uzeti sve", istakla je.

"Nemamo ništa od naše imovine. Kad smo hteli da kupimo stan, svekrva je kupila stan i stavila na sebe da se ne bi njen sin sa mnom zaduživao", dodala je.

svekrva, snaja
foto: Hager fotografie / Alamy / Alamy / Profimedia

Žena misli da je povezanost između njenog supruga i njegove majke nenormalna pa je zbog toga razmišljala o razvodu.

"Šta mislite o svemu tome? Njihova povezanost je nenormalna. Kad zapretim razvodom, kaže mi da će srediti na sudu da mi oduzmu starateljstvo. Šta da radim?", upitala je nesrećna žena.

Ubrzo su u komentarima krenuli da se nižu brojni saveti, a većina korisnica u grupi složna je da žena treba što pre da se razvede. No, komentar jedne gospođe izazvao je pravu buru i mnoge žene je naljutio.

"Iskreno, pametni ljudi!", napisala je kratko, a onda su usledili odgovori besnih korisnica.

"Nadam se da nemaš sina, a ako imaš da se nikad neće oženiti i naći budalu da vas sve trpi", "Ženo imaš li ti decu? Ćerku? Kako bi se osećala da tvoju ćerku neko tako ponižava?! Srami se svog komentara", "Ista si verovatno kao i oni, ali pazi karma je čudo", napisale su korisnice, a neke su joj napisale da je za ludnicu.

svekrva, snaja
foto: Catchlight Visual Services / Alamy / Profimedia

"Ne želim zlo nikom, ali ako imaš ćerku, neka se uda u takvu porodicu…", "I vi ste jedna od takvih zlih svekrvi. Onda je trebalo da se vaši sinovi ožene za vas majke, pošto se u sve mešate", "Zar ovo žena uopšte može da odgovori? Grozno. Zaista brak na blistavim temeljima. Svako svoje pa dokle ide…", samo su neki od komentara upućenih dotičnoj.

Najviše lajkova dobio je komentar koji je glasio: "Takvi ne treba ni da se žene, već treba da ostanu sa svojom mamom…".

"Nema tu ljubavi prema vama, draga moja, od strane muža, o ostalima da ne govorim. Put pod noge što pre. Nećete ostati bez dece, plaši vas", napisala je druga žena.

"Ženo draga, beži! To je toksična sredina i nikad, baš nikad se neće promeniti. Govorim iz iskustva. Dok je vreme beži, i ne može niko da ti oduzme decu", istakla je treća.

"Draga moja, moj kad bi toliko visio mami za vratom bio bi bivši. Ni ja svojoj mami ne visim! Udali ste se za njega, ne za njegovu porodicu. Postavite ih na mesto, ne pretiti razvodom, nego sesti i pričati s mužem, pitat ga s kim je on u braku, s vama ili s mamom?! I neka počne da se ponaša kao odrastao čovek koji ima sopstvenu porodicu, a ne mami za suknju da se vuče, a i svekrvu postaviti na mesto!", savetovala je četvrta.

Svekrva
foto: Profimedia

"Ja bih ga, ako išta na crno radi, prijavljivala svaki put! Tako bi morao sve da radi službeno preko računa, podigla bi se vrednost i zarada obrta, zatim bi zatražila razvod i isplatu svoga dela, što si mu bila služavka. Samo budi pametna, samo se nemoj bojati njegove mame, on neka titra mami, a ti titraj po inspekcijama. Što veći promet firme, više ide tebi posle!", istakla je peta članica grupe.

(Kurir.rs/Net.hr/preuzela: T.J.)

Bonus video:

01:34

PALA PRVA JEDINICA U MAJKAMA I SNAJKAMA! Dvolična svekrva iza Radicinih leđa izogovarala jelo, a u lice joj rekla da je PRELEPO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track