"MAMA JE IMALA AFERU S MOJIM MUŽEM, ČAK GA JE I TETOVIRALA" Devojka se žalila, a komentari PLJUŠTE "Rugali su ti se u tvojoj kući"
Foto: Shutterstock

nije joj bilo lako

"MAMA JE IMALA AFERU S MOJIM MUŽEM, ČAK GA JE I TETOVIRALA" Devojka se žalila, a komentari PLJUŠTE "Rugali su ti se u tvojoj kući"

Žena -

Amerikanka Kejt otkriva na društvenim mrežama kako je saznala da je njena majka imala aferu sa njenim suprugom, a priča je toliko zadivila pratioce da su joj rekli da bi trebalo da to pretvori u TV seriju.

- Moja mama je imala aferu sa mojim mužem i čak ga je tetovirala.

seks
foto: Shutterstock

Sasvim je uobičajeno da se tetovirate u znak sećanja na nekoga koga volite kada ste u braku ili u vezi. Ali jedna žena je otišla korak dalje, tetovirala se u znak sećanja na čoveka sa kojim je spavala, a koji je slučajno bio muž njene ćerke.

Ket, iz Ajdaha u SAD, pojavila se na društvenim mrežama da objasni šokantnu priču, a pratioci čak kažu da je toliko neverovatno da bi Netfliks trebalo da je pretvori u TV seriju. Devojka sumnja da je njen brat znao za majčinu aferu pre nje i da joj nije rekao.

- Dakle, sa bratom zapravo nisam razgovarala otkako sam saznala za aferu muža i majke - kaže Kat.

Brat se neočekivano pojavio u njenoj kući, tri-četiri nedelje pre nego što je saznala za majčinu aferu, kako bi njihovoj majci, koja je uvek uz nju, pokazao novu tetovažu, prenosi The Sun.

- I sada kada znam više informacija, cela ta situacija je bila apsurdna. Na kraju sam saznala da je onog dana kada se moj brat tetovirao i pokazao tetovažu mojoj mami, istog dana, u isto vreme, na istom mestu, moja majka je istetovirala mog muža. Oni su zapravo bili zajedno. Dakle, moja mama je već znala za tetovažu koju je došao da joj pokaže. Kako to ima smisla? - kaže devojka.

Komentatori su se složili da je Ket izgleda bila u pravu što je njen brat znao za aferu pre nje.

seks, par, ljubljenje
foto: Profimedia

- Znao je šta radi vaša majka i nije ga bilo briga - komentarišu.

– Pa su ti se mama i brat rugali u tvojoj kući – podelili su mišljenje.

- Dakle, znao je da je imala aferu sa vašim mužem, najmanje 4 nedelje pre nego što ste vi saznali - piše on.

Ket, koja sa bivšim deli ćerke bliznakinje, otkriva da je za aferu saznala u februaru 2022. Nazvala je svog muža, koji radi kao dostavljač hrane, jedne večeri u 21:30 da sazna kada će doći kući. Primetila je da je njegov auto bio na drugom mestu od onog u kome je tvrdio da radi kada je razgovarala sa njim, i odjednom je čula ženski glas.

Počela je da pita muža sa kim je, ali je on spustio slušalicu. Kako je već sumnjala u vezu između majke i muža jer je mama provodila dosta vremena u njenoj kući, Ket je imala osećaj da su zajedno. I to se potvrdilo kada je pozvala sestru da vidi da li im je mama kod kuće. Tada saznaje da je njen muž svratio po njihovu mamu ranije te noći, ali je molio njenu sestru da ništa ne govori. Nakon što je otkrila istinu, odmah je otišla od kuće sa svojom decom.

afera, prevara, preljuba, trojka, troje, veza
foto: Profimedia

Posle svega, majka se vratila Kejtinom ocu, ali je odnos Kejt sa sopstvenim mužem bio nepopravljiv.

Pitali su je i kakve su bile njene emocije nakon što su se muž i majka smuvali, jer im se čini da joj to ne smeta.

- Prošlo je skoro 2 godine otkako se sve ovo desilo, pa sam imala vremena da se oporavim - odgovorila je Kejt i dodala da je odlučila da ne plače pred kamerama.

- Mama je spavala sa mojim dečkom dok sam bila u srednjoj školi - preneli su svoja iskustva komentatori.

- Žao mi je što ti se ovo desilo, devojčice, loše su neke mame - tešile su devojku.

(Kurir.rs/24sata.hr/A.G.)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track