OVO PITANJE O INTIMNIM ODNOSIMA JE NAJVIŠE ZANIMALO LJUDE 2023. GODINE: Guglali su ovo kao ludi, a da li vi znate ODGOVOR?
Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

zanimljivo

OVO PITANJE O INTIMNIM ODNOSIMA JE NAJVIŠE ZANIMALO LJUDE 2023. GODINE: Guglali su ovo kao ludi, a da li vi znate ODGOVOR?

Žena -

Kako je, zaboga, ljudska populacija uopšte preživela bez Gugla?

Zanimljivo je na kraju godine pročitati mali osvrt o najvažnijim događajima koji su pratili tu godinu, a jednako tako zanimljivo je otkriti koja su se sve pitanja postavljala na najpopularnijem internet pretraživaču - Guglu.

Gugl, ilustracija
foto: Ingvar Björk / Alamy / Alamy / Profimedia

Tu ćemo dobiti odgovore na sve, od toga kako pripremiti komplikovano jelo da bismo impresionirali mamu svog novog partnera, koja je dobra zamena za jaje, koji su poslednji modni trendovi, ali i kako izvesti najluđu seks pozu i pritom doživeti orgazme o kojima ćemo danima pričati.

Kad je reč o poslednjem, ovaj planetarno popularni pretraživač je otkrio najčešća pitanja koja su ljudi postavljali o seksu u 2023.

Najčešće guglano seksualno pitanje u 2023.

U moru poza, u 2023. najtraženiji odgovor tražio se na pitanje poze ‘ležećeg policajca‘. Ovaj je izraz je zapravo popularizovan nakon što ga je upotrebio jedan od takmičara britanskog rijalitija "Love Island" u kojem je izjavio da je poza ležećeg policajca njegova omiljena. Ako ne znate odgovor, čitajte dalje...

Vrhunac za pamćenje uz ležećeg policajca

Poza ležećeg policajca je lagana za izvođenje i obećava intenzivne orgazme, tvrde stručnjaci. Ova poza zapravo je slična pozi "doggy style", samo što u ovom slučaju žena leži na stomaku, a ispod karlice ima jastuk. Partner može stajati uspravno, ili se nagnuti prema vama za još veću intimnost. Takođe, može da se pridržava i za vašu guzu.

seks
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

Ova poza omogućuje lakše postizanje orgazma, s obzirom na to da je položaj karlice zbog jastuka idealan za lakšu stimulaciju G-tačke. Gde ćete bolje?

Osim ovog pitanja ljude je zanimalo i sledeće:

  • Sme li se imati seks u trudnoći?
  • Šta je seksualna pozitivnost?
  • Zašto krvarim nakon seksa?
  • Na koliko sastanaka bi trebalo ići pre vođenja ljubavi?
  • Koliko kalorija sagorevamo tokom seksa?
  • Koliko dugo nakon pobačaja možemo imati polne odnose?
  • Šta je analni seks?
  • Zašto nemam seksualni nagon?
  • Kako ribe imaju seks?

(Kurir.rs/Živim.hr/T.J.)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track