BILI SMO PREMLADI I ZALETELI SMO SE: Brak nam se raspao, a sad sam srećno udata za SVOG SVEKRA koji je 30 godina stariji od mene
Foto: Facebook

NEOBIČNA PRIČA

BILI SMO PREMLADI I ZALETELI SMO SE: Brak nam se raspao, a sad sam srećno udata za SVOG SVEKRA koji je 30 godina stariji od mene

Žena -

Kad se 2010. tada dvadesetogodišnja Amerikanka iz Kentakija, Erika Kvigl (31), zaposlila u robnoj kući, nije mogla ni da nasluti da će joj jedan sudbonosni susret promeniti poimanje ljubavi. Tamo je, naime, upoznala sedam godina starijeg Džastina Tauela, starijeg brata njenog školskog prijatelja. Odmah su počeli da izlaze, a nakon kratke veze, odlučili su da vezu krunišu brakom.

- Njegova i moja porodica rekli su da treba da se venčamo i da smo savršeni jedno za drugo - rekla je Erika.

No, ubrzo su se pokajali zbog nagle odluke, jer čak ni rođenje sina nije uspelo da im povrati bračnu idilu. Svesna da između nje i supruga postoji sve veći jaz, te da je razvod na pomolu, Erika je bila neutešna. Tražila je rame za plakanje. Pronašla ga je u trideset godina starijem Džefu Kviglu (60). Spletom okolnosti, Džef je otac njenog supruga Džastina. S vremenom joj je ovaj šezdesetogodišnjak sve više prirastao k srcu.

Znali su se otkad je poznavala i Džastina, ali sa svekrom se dodatno povezala kad je počela da posećuje modne, kao i revije vintidž automobila, u čijoj je organizaciji učestvovao njen, tad još svekar.

Njen brak s Džastinom konačno se završio, a gotovo istovremeno i Džef Kvigl se razveo od svoje dugogodišnje supruge. Razvod joj je teško pao - činjenica da je njena porodica razorena, te da je Džastin dobio starateljstvo nad njihovim sinom, Eriku je ubila, te se ona sama vratila u svoju devojačku kuću.

Pritom nikako nije mogla da zaboravi na simpatije prema ocu svog bivšeg muža. No, očito nije mogao ni Džef jer joj je, godinu dana od razvoda, priznao da mu se sviđa. Preispitivala je svoje emocije, pogotovo jer je Džef od nje stariji gotovo tri decenije. Na kraju je posustala i otkrila mu svoja osećanja, a to je podelila i sa svojim bivšim suprugom, koji je, neverovatno, prihvatio njenu odluku.

- Puno sam razgovarala o svojoj odluci s bivšim suprugom jer nisam htela da ga povredim. Ali rekla sam mu da je moja i Džefova ljubav toliko snažna da jednostavno ne možemo da je se odreknemo. Na to je odgovorio da ako nekoga volim, volim ga i da me razume - otkrila je Erika, piše Daily Mail.

Svoju vezu su ona i njen nekadašnji svekar krunisali brakom 2018, a nekoliko meseci nakon toga dobili su malu Beksli, prvo zajedničko dete. Uživaju u zajedničkim trenucima, a ogromna razlika u godinama više im nije barijera.

- Džef je mlada duša, a ja sam stara duša našeg braka. Smejao se kad sam mu to prvi put rekla, ali zaista tako jeste. A Džastin se iskazao kao osoba s najviše razumevanja - rekla je Erika.

Istovremeno, Džastin se i dalje brine za sina iz neuspelog braka, te uz njega, nastavlja sa svojim životom.

- Erika, moj otac i ja smo u korektnim odnosima. Nema zaraćenih strana u našoj porodici - zaključio je Erikin bivši suprug.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S)

Bonus video:

04:00

KRISTINU (16) PRODALI ZBOG UGOVORENOG BRAKA, SVEKAR I SVEKRVA JE TUKLI DO SMRTI! Pašalić: Devojčica je mesecima trpela batine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track