"MAJKE MI DOVODE NEISKUSNE SINOVE" Ispovest prostitutke o klijentima koji joj dolaze: "Ovo je istina o MOM POSLU"
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZA DAN ZALJUBLJENIH POSEBNO IMA POSLA

"MAJKE MI DOVODE NEISKUSNE SINOVE" Ispovest prostitutke o klijentima koji joj dolaze: "Ovo je istina o MOM POSLU"

Žena -

Mame mi šalju svoje sinove pre Dana zaljubljenih kako bi stekli svoje prvo seksualno iskustvo. To su obično majke koje su zabrinute da bi sinovi mogli da se razočaraju pa da zbog toga postanu ogorčeni i negativni prema ženama. Žele da im prvi intiman odnos sa ženom ostane u lepom sećanju, kaže Elis Litl, seksualna radnica iz legalnog bordela Chicken Ranch u blizini Las Vegasa u SAD.

Kaže kako su neki od tih momaka introvertirani i nikad nisu bili u vezi. Podržava nastojanja majki da ugode sinovima, ali samo ako je to sporazumno i momci znaju šta će zapravo dobiti na poklon - seksualno iskustvo s nepoznatom ženom.

bordel, prostitutka, Berlin
foto: Profimedia / Odd ANDERSEN / AFP

Osim što im pruža prijatno iskustvo, ujedno im jača samopouzdanje i uči ih nekim trikovima kako zadovoljiti ženu.

- Neki od njih nikad se nisu ni poljubili - prokomentarisala je.

- Mislim da je zaista korisno imati prvo iskustvo s nekim ko je iskusniji, jer neće biti osuđivanja. Imam prilično dobar osećaj za to kako ih podstaći da se opuste. Primetila sam da ima puno muškaraca od 30, 40, čak i 50 godina koji su još uvek nevini. Neki od njih su preispitivali svoje prioritete i odlučili da dožive svoje prvo seksualno iskustvo - dodala je.

Klijente ima svih starosnih grupa. Od mladića starih 21 godinu koji su na poklon dobili prvi seks do iskusnih muškaraca starih preko 70 godina.

Prostitutka, novac, štikle
foto: Profimedia

- Na primer, neki muškarci u 70-im godinama izgubili su partnerku i ne žele da uđu u još jednu dugotrajnu vezu, ali i dalje priželjkuju intimnost i smislen seksualni život - pojasnila je, a prenosi New York Post.

Neki je angažuju zbog "kinky" seks fantazija

Jedan od razloga zašto muškarci traže usluge seksualnih radnica je njihova zabrinutost da će ih njihove žene ili devojke osuđivati zbog seksualnih želja. Kad smo u vezi, volimo da mislimo da je naš partner osoba s kojom možemo da podelimo svoje najdublje tajne i istražimo najintimnije senzualne želje. Ali, naučila sam od svojih mušterija da je to retko slučaj, prisetila se.

Prostitutka, novac, štikle
foto: Profimedia

Tvrdi da neki momci vole da istražuju određene fetiše, ali ih je sramota to da kažu svojim partnerkama. Takođe, mnogi od njih čak smatraju kako bi to moglo da uzrokuje problem u njihovim vezama.

- Zbog toga se muškarci povlače u seksualna utočišta, poput bordela. Tamo imaju priliku da ispune sebi te želje u društvu seksualnih radnica i da taje takve sklonosti od svojih partnerki. Ključno je da partneri otvoreno i iskreno razgovaraju o seksualnim sklonostima, a ne da prebrzo osuđuju interesovanja koja smatraju neuobičajenim. Istina je da većina ljudi ima neke "kinky" želje i apsolutno je normalno da žele da zadovolje te porive - zaključila je.

(Kurir.rs/ New York Post/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

02:06

PROSTITUTKA ZAVELA POLICAJCA KOJI JE UČESTVOVAO U NJENOM HAPŠENJU?! Obrlatila ga jednostavnim, ali KOBNIM postupkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track