ZASPALA DOK JE FARBALA SVOJE OBRVE: Milioni u neverici pratili KATASTROFU koja je potom usledila! "Ovo je noćna mora!" (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

HIT

ZASPALA DOK JE FARBALA SVOJE OBRVE: Milioni u neverici pratili KATASTROFU koja je potom usledila! "Ovo je noćna mora!" (VIDEO)

Žena -

Video Tiktokerke Murin proširio se širom sveta nakon što je devojka pokazala kako čak i jednostavno farbanje obrva uz malo nepažnje može poći po zlu.

Nakon što je nanela boju na obrve koju je bilo potrebno skinuti u roku od par minuta, devojka je zaspala, a to se, naime, nije dogodilo.

Australijanka Murin, koja trenutno živi u Velikoj Britaniji, ispričala je kako je nanela polutrajnu farbu, pa zatim zaspala s njom i dremala čak sat i po.

Inače, zavisno od proizvođača, ali prosečno vrijeme držanja farbe na obrvama varira između dva i deset minuta, što znači da je njenih sat i po bilo znatno više od vremena koje se preporučuje.

@muir34nn Replying to @Nicole Rose 🌹 Im feeling the burn … maybe its working 💀 #browtint #fail #fyp #fml #browtintupdate ♬ original sound - girls

Nakon što je svim varijantama pokušala da skine debelu masnu fleku s lica, shvatila je kako to ipak tako neće funkcionisati.

Snimak je postao viralan na TikToku, a u kratkom vremenu prikupila je čak 37.2 miliona pregleda i više od dva miliona lajkova.

Devojka je dobila i savete zaprepašćenih gledateljki, a jedna joj je savetovala da bi za nju bilo najbolje da napravi šiške.

"Ovo je najbolja stvar koju sam videla u životu", "Novi strah otključan", "Imam masu pitanja za tebe", "Javi kako si rešila problem", bili su neki od komentara pratilaca koje je zanimalo kako će se njen problem rešiti.

Jedan od pratilaca preporučio joj je da isproba da stavi pastu za zube na obrve, a Murin, koja čini se nema više šta da izgubi, objavila je video prema tom savetu i ponovno nasmejala sve.

(Kurir.rs/Net.hr/T.B.)

Bonus video:

02:41

OBRIJALA SAM OBRVE, HTELA SAM DA BUDEM KAO CECA! Katarina Grujić šokirala novinare: Mama je zamalo dobila NERVNI SLOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track