SMRŠALA SAM 15 KILOGRAMA BEZ DIJETE I MENJANJA ISHRANE: Nakon razvoda počela sam 2 PUTA NEDELJNO da radim ovo i osećam se ODLIČNO
Foto: Sarah Albassri / SWNS / SWNS / Profimedia

EVO KAKO JE USTALA

SMRŠALA SAM 15 KILOGRAMA BEZ DIJETE I MENJANJA ISHRANE: Nakon razvoda počela sam 2 PUTA NEDELJNO da radim ovo i osećam se ODLIČNO

Žena -

Sara Albasri, mama iz Kalifornije, ispričala je kako je posle razvoda za 6 meseci smršala 15 kilograma bez menjanja načina ishrane. Zapravo, jede isto kao i pre, samo je uvela jednu "malu", ali važnu promenu u svoj život. Dva puta nedeljno ide na tekvondo kako bi se oslobodila stresa, ali aktivan život doveo je i do gubitka kilaže.

- Osećam se srećnije i zdravije. Imam utisak kao da sijam - rekla je Sara za "SWNS".

Sara Albasri
foto: Sarah Albassri / SWNS / SWNS / Profimedia

Sara posle dolaska u Ameriku iz Sirije 2013. godine zbog ratnih okolnosti želela je da se oseća snažno.

- Bila sam preplašena. Bilo mi je potrebno da se oslobodim stresa i anksioznosti. Sad sam odlično. Zavolela sam fizičku aktivnost - dodaje Sara.

Kada je Sarin brak "krenuo nizbrdo" posle 2020. godine borba sa viškom kilograma i nezadovoljstvom bila je nerešiva sve dok nije počela sa tekvondom.

- Bila sam izolovana. Moje držanje je bilo loše, ugojila sam se. Izgubila sam samopouzdanje. Najviše sam dobila na kilaži tokom pandemije. Sad sam izgubila težinu koju sam dobila posle trudnoće - objašnjava Sara.

Sara Albasri
foto: Sarah Albassri / SWNS / SWNS / Profimedia

Pokušala je sve, od dijete preko tableta za mršavljenje, ali ništa nije uspelo. Razvod u martu 2023. godine bio je glavni okidač. Počela je sa tekvondom u avgustu i danas je potpuno drugačije žena, mentalno i fizički. Tekvondo korejska borilačka veština je spoj različitih veština - udaranje nogom, rukom, skaknje, može da "sprži" 937 kalorija za sat vremena.

- Uvek treba pronaći stvari koje vas čine srećnim - zaključuje Sara.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track