ŽENA FOTOGRAFISALA ČOVEKA U DOMU ZDRAVLJA KAKO DRŽI TUĐE DETE: Nije mogla da veruje šta je uradio kada je prišao majci bebe! FOTO
Foto: Facebook

evo šta se desilo

ŽENA FOTOGRAFISALA ČOVEKA U DOMU ZDRAVLJA KAKO DRŽI TUĐE DETE: Nije mogla da veruje šta je uradio kada je prišao majci bebe! FOTO

Žena -

Džejd Vest iz Alabame, ušla je u lokalni Dom zdravlja sa svojim dečakom Džejsom Bilingsom koji ju je držao za ruku. Čekao ih je lekarski pregled. Jedan mali, ali važan gest čoveka u njihovoj blizini je oduševio ljude.

Džejd je po dolasku u Dom zdravlja prišla recepciji i prijavila se za pregled. Po proceduri, medicinska sestra joj je dala formular da ga popuni. Džejd je otišla do prazne stolice, sela, namestila svog dečaka na rame, a zatim shvatila da nema načina da ga bezbedno izbalansira i popuni formulare.

Džejd Vest
foto: Facebook

Nije htela da ga probudi jer je spavao i znala je da će biti nervozan ako se probudi. Jedan čovek je gledao šta se događa i odlučio je da učini nešto jako lepo za njih.

Dve stolice dalje sedeo je potpuni stranac koji je posmatrao svaki pokret majke. Džo Hejl, deda sedmoro dece, video je novu mamu kako se muči. Nije bio siguran da li treba da joj priđe i da li će se njegova ponuda učiniti nepristojnom. Ipak, odlučio je da pruži ruku i da pomogne. Džo je rekao Džejd da nije problem da pridrži njenu dok ona popunjava formular. Džejd koja nije imala izbora odlučila je da strancu preda dete.

Deda Džo je prebacio bebu preko ramena, jedna ruka bebe je ležala na Džoovom drugom ramenu. Džo je potpašao bebu kako bi bila mirna i osećala se sigurno.

Džejd Vest
foto: Facebook

Fotografiju Džoa koji drži bebu zabeležila je Nataša Vilson koja je slučajno sedela u istoj čekaonici.

Džo je pevušio i ljuljao bebu sve dok ga nisu pozvali na zakazani pregled. Nataša je podelila fotografiju na Fejsbuku gde je postala svojevremeno postala viralna. Prvobitno je podeljen skoro pola miliona puta za nekoliko dana. Džejd je rekla za "Dobro jutro Ameriko" da ne može dovoljno da zahvali dedi Džou na njegovoj pomoći.

„Osećala sam olakšanje i zahvalnost zbog činjenice da je želeo da pomogne, delovao je zaista iskreno. Pričao je o tome kako se snalazi sa sedam unučića i kako je voli decu. On ga je bukvalno samo voleo i razgovarao s njim kao da je njegov rođeni unuk. Bio je presladak".

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

06:36

BOLNA ISPOVEST MAJKE ČIJE JE DETE NEPOKRETNO ZBOG MORBILA: Mislili smo to su samo prehlade, a onda je prestao da se ODAZIVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track