MONSTRUOZNO PONAŠANJE PREMA NJIMA BELEŽILA U DNEVNIKU: Slavna majka krvnički kažnjavala decu, šišala ih i IZGLADNJIVALA
Foto: Instagram/moms_of_truth

strašno

MONSTRUOZNO PONAŠANJE PREMA NJIMA BELEŽILA U DNEVNIKU: Slavna majka krvnički kažnjavala decu, šišala ih i IZGLADNJIVALA

Žena -

Zvaničnici su ove nedelje objavili odabrane delove ličnog dnevnika mame Jutjuberke i influenserke koja je osuđena za zlostavljanje i nasilje nad sopstvenom decom.

Rubi Frenk je zapisivala strahote koje je činila nad svojom decom, a ove stranice otkrivaju razmere njenog nasilja.

Mama Jutjuberka je nedavno osuđena zajedno sa bivšom poslovnom partnerkom Džodi Hildebrandt na višegodišnje zatvorske kazne nakon četiri osude za teško zlostavljanje dece.

Rubi frenk
foto: Instagram/moms_of_truth

Pre toga, Franke je detaljno opisala nekoliko slučajeva iz prve ruke kada je povređivala svoju decu, prema, vrlo "pripremljenom" ličnom dnevniku za štampu, koji je podelila kancelarija tužioca okruga Vašington.

Prema delovima dnevnika, Rubi se uglavnom fokusirala na dvoje od svojih šestoro dece, čiji su identiteti redigovani samo na slova "E" i "R".

"Dan za zlo"

U ranom unosu u dnevniku od 11. jula 2023, Franke se prisetila "velikog dana za zlo" kada je napisala da "moja ćerka manipuliše mnome".

U istom unosu, Franke je kasnije opisala trenutak sa svojim sinom "R", gde mu je rekla da "stoji na suncu sa svojim šeširom za sunce". Nakon što je tvrdila da joj je "prkosio" i odbio da to učini, Franke je napisala da njen sin "demon ostaje u senci", pa ga je gurnula na sunce i kasnije mu naudila kaktusom.

- Vraćam se sa kaktusom. Gurnula sam ga kaktusom po leđima da bi izašao na sunce, "R" se čak nije ni trgnuo. Bodem ga po vratu. U transu je i ne oseća ništa. Džodi ga tapka po obrazima da ga probudi, napisala je Franke.

Majka je potom pitala sina da li zna da ga porodica i "spasitelj" vole, pre nego što ga je polila vodom od džogera nakon što je nastavio da boravi u hladu.

Ruby Franke, Rubi Franki
foto: Youtube/NBC News

- Uzela sam svoju vodu za brisanje poda i idem do "R". Pokazujem "R" vodu. Zatim sipam vodu na "R". Vruće je napolju. "Dobar je osećaj, zar ne?" Da.

Istog dana, Franke je pisala o tome da je njen sin gurnut u bazen. Zatim je detaljno opisala kako mu je stavila "svoje ruke preko lica" i pitala da li je ikada "čuo da neko govori pod vodom".

- Znam da je "R" tamo negde. Znam da duboko u sebi pod svim ovim besom možeš da me čuješ. Možda zvuči kao da sam pod vodom sa tobom, ali čuj me: "Volim te".

Među mnogim drugim stranicama neredigovanih informacija, Franke je napisala da je njena ćerka "manipulativna" i da pokušava da prekine "dvodnevni post".

Rubi Franki, blogerka
foto: Printscreen YouTube

Saopštenje za javnost iz kancelarije tužioca nakon hapšenja Franke 2023. optužilo ju je da je "dozvolila ozbiljne fizičke povrede žrtvama na tri različita načina: (1) kombinacija višestrukih fizičkih povreda ili mučenja, (2) gladovanje ili neuhranjenost koja ugrožava život, i (3) nanošenje teške emocionalne povrede."

Franke je napisala da se njena ćerka "izletela i počela da besni" nakon što je Franke insistirala da joj neće biti dozvoljeno da jede još jedan dan.

- Ceo dan, "E" pravi rime o tome: "Moja mama me izgladnjuje i naziva to postom. Moja mama neće da podigne dva prsta i da mi donese hranu jer sve što radi je da leži na krevetu i jede kolače. Moja mama kaže da je ona mama koja najviše voli na svetu — bla bla bla."

Ćerku je ošišala na ćelavo

Nakon što je pisala o fizičkoj "intervenciji" za svoju ćerku, Franke je napisala da je ošišala ćerku i prekrila je vodom za "pseće pranje".

- Odsekla sam još kose sa "E". Polili smo je vodom kojom smo okupali psa. "E" je rekla da želi da pobegne. Džodi je rekla"E" da nema pojma šta je čeka.

Ostatak dnevnika nudi uznemirujući pogled na Franke koja optužuje svoju decu za "krađu vode", preteći da će ošišati na keca njene ćerke i još mnogo toga.

Rubi Frenk, Džodi Hildebrandt
foto: Printscreen/Instagram

Javno objavljivanje redigovanih časopisa dolazi nedeljama nakon Frankeine presude, u kojoj je dobila četiri odvojene zatvorske kazne od jedne do 15 godina, objavili su Today, KSL 5 i KUTV.

Deseret News iz Jute je takođe izvestio da će Odbor za pomilovanje i uslovni otpust Jute odlučiti o dužini svake kazne, dok je Business Insider napomenuo da ona neće služiti više od 30 godina zbog zakona Jute o uzastopnim kaznama.

Frankin bivši poslovna partnerka i terapeutkinja Hildebrandt — za koga je tvrdila da je rukovodila zlostavljanjem — takođe je dobila istu kaznu. U decembru su obe potpisale sporazume o priznanju krivice za četiri krivična dela drugog stepena, pri čemu su optužbe za zlostavljanje dece odbačene.

Rubi Frenki
foto: Printskrin/Instagram

Vinvard Lo, firma koja zastupa Franke, je u prethodnoj izjavi za CBS News nakon molbe njihove klijenktinje da je naterana da veruje da je Hildebrantova "imala uvid da ponudi put ka stalnom poboljšanju".

Franke je na kraju uhapšena 30. avgusta nakon što je njen 12-godišnji sin Rasel pobegao iz kuće u kojoj su živeli sa Hildebrantom i zamolio komšiju da pozove policiju. Ona je priznala da je zlostavljala svoje dvoje najmlađe dece u sporazumu o priznanju krivice na 10 stranica.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

02:40

MAJKA TEYA DORE EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nije razmišljala o prijavi, OVA stvar je sve preokrenula! Stizale su joj poruke iz Evrope

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track