PRLJAVE TAJNE MOG MUŽA ISPLIVALE POSLE 15 GODINA BRAKA: Sačekala me ŠOK dijagnoza kada sam otišla kod ginekologa, ali to nije sve
Foto: Profimedia

samo privid

PRLJAVE TAJNE MOG MUŽA ISPLIVALE POSLE 15 GODINA BRAKA: Sačekala me ŠOK dijagnoza kada sam otišla kod ginekologa, ali to nije sve

Žena -

Kultna rubrika "Draga Didri" u kojoj čitaoci britanskog magazina "The Sun" iznose svoje emotivne i seksualne probleme, a stručnjak odgovara i uvek ima šta interesantno da ponudi.

Nedavno joj se za pomoć obratila prevarena žena, koja je 15 godina bila uverena u bračnu idilu, da bi iznenada otkrilo da je porodična sloga bila samo privid.

afera
foto: Shutterstock

Posle više od 15 zajedničkih godina, otkrila sam da je moj muž serijski preljubnik - i dobila sam polno prenosivu bolest da to i dokažem.

U početku nisam mogla da zamislim da može da bude gore od toga, ali onda sam saznala i da ima tajnu ćerku iz druge veze. Sada sam izgubljena i ne znam šta da radim, a srce mi je slomljeno.

Ja imam 40, a on 43 godine i imamo dvoje dece zajedno.

Pre nekoliko meseci počela sam da osećam peckanje i bol svaki put kada bih otišla u toalet. U početku nisam razmišljala o tome i pretpostavila sam da imam urinarnu infekciju. Međutim, na moj užas, doktor mi je saopštio da sam dobila hlamidiju!

Znam da ja nisam spavala ni sa kim osim sa svojim mužem i znala sam šta to znači. Kada sam ga suočila sa istinom, pokušao je da sve porekne, ali je na kraju priznao da je imao vezu na jednu noć kada sam mu pokazala ginekološke rezultate.

prevara, afera, par, veza
foto: Profimedia

Pokušala sam da mu oprostim, ali znala sam da nešto nije u redu, pa sam pretražila njegov telefon. Samo što mi srce nije iskočilo iz grudi kada sam otkrila da spava sa četiri različite žene!

Prelistavala sam na stotine poruka, dok nisam naišla na fotografije devjčice koje je poslala jedna od tih žena. Bila sam toliko uznemirena da sam upala u histeriju. Odmah sam mu sve rekla i on je sve priznao, rekavši da je bio budala i molio me je za oproštaj.

Jednu aferu bih mogla da mu oprostim, ali četiri preljube i tajno dete? Kako je mogao ovo da mi uradi!

žena, šokirana, šok, mobilni telefon, prevarena, prevara, afera, tužna
foto: Profimedia

Odgovor stručnjaka:

Polako, morate mnogo toga da obradite. Vaš muž vas je prevario nekoliko puta, imao je nezaštićeni seks rizikujući vaše zdravlje i ako je ovo dete njegovo, ima novu obavezu koja je potpuno van vašeg braka.

Ako odlučite da ostanete sa svojim mužem, to treba da bude samo u slučaju ako iskreno žali zbog svog ponašanja i posvećen je tome da popravi stvari i promeni ponašanje.

Oboje ćete morati da budete spremni da razgovarate o tome gde je sve pošlo naopako i nemojte nikako doći u iskušenje da samo gurnete probleme pod tepih - na taj način mogu samo da postanu problematičniji. Samo vi možete odlučiti da li želite da popravite svoju vezu ili vam je potreban konačan i jasan prekid.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track