BUĐ U KUPATILU? Žute i crne fleke oko SANITARIJA mogu da se srede, a evo i kako!
Foto: Promo

BUĐ U KUPATILU? Žute i crne fleke oko SANITARIJA mogu da se srede, a evo i kako!

Žena -

Ovo je vaš pouzdan partner u očuvanju higijene i estetike prostora, naročito kuhinje i kupatila. Pogledajte OVDE detalje.

Sprečite neželjene fleke

Bez obzira da li se radi o kuhinji ili kupatilu, ova silikonska traka je odličan saveznik u održavanju čistoće. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i vodootpornosti, ova traka efikasno sprečava prodiranje vode, ulja, prljavštine, bilo koje tečnosti koja bi mogla oštetiti površine ili stvoriti neželjene fleke.

Jednostavna primena i prilagodljivost

Postavljanje ove silikonske trake je brzo i jednostavno. Samo je nanesite na željeno mjesto, pritisnite i ona će čvrsto prijanjati uz površinu. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i lakoći rezanja, možete je prilagoditi različitim dimenzijama i oblicima, što je čini savršenim dodatkom za različite tipove sanitarija, radnih ploča, šporeta i sl. Ali ne čekajte da problemi nastanu - nabavite svoju traku već danas! Poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

Odlična zaštita od bakterija

Sigurnost vaših najmilijih je prioritet. Ova traka se čisti neuporedivo jednostavnije i nema “zapadanja” prljavštine, kao što je to slučaj sa ivicama radnih površina ili sanitarija kada ove trake nema. Samim tim nema rizika od nastanka buđi i bakterija koje vas mogu ugroziti.

Estetski uklopljiva

Ne samo da je funkcionalna, već i estetski vrlo uklopiva. Dostupna je u beloj boji, tako se savršeno uklapa uz sve boje sanitarija i pločica u kuhinji i kupatilu.

Višenamenska upotreba

Ova traka nije ograničena samo na kuhinju ili kupatilo. Možete je koristiti i na drugim površinama, kao što su, na primer, vrata od terase ili prozori, kako bi bilo bolje dihtovanje.

Investicija u dugotrajnu zaštitu i higijenu

Uzmite stvar u svoje ruke i zaštitite svoj dom od vode, prljavštine i bakterija uz zaštitnu vodootpornu silikonsku traku za kuhinju i kupatilo. Jednostavna instalacija, visoka funkcionalnost i uklopljiv dizajn čine je nezaobilaznim dodatkom za svaki dom. Ne čekajte da problemi nastanu - nabavite svoju traku već danas! Poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja