PRAKTIČAN DŽEPNI NOŽ: Vaš verni saputnik za mnoge aktivnosti gde god da krenete!
Foto: Promo

PRAKTIČAN DŽEPNI NOŽ: Vaš verni saputnik za mnoge aktivnosti gde god da krenete!

Žena -

Često se desi da negde krenete, bilo da je neki piknik, događaj ili obična šetnja, a desi se neka situacija kada pomislite kako nemate pri ruci neki praktičan alat koji vam je potreban. Potrebno vam je nešto što ne zauzima mnogo mesta, a uvek je uz vas. Predlažemo vam sklopivi džepni nož.

Ovaj sklopivi džepni nož nije samo alat, već verni saputnik za sve vaše avanture na otvorenom. Izrađen od materijala visoke tvrdoće, ovaj nož je čvrst i pouzdan, spreman da se nosi sa svim izazovima koje mu postavite. Njegove glatke ivice garantuju udobno držanje, čak i tokom dužeg korišćenja, dok sklopiv i odvojiv dizajn čine njegovu upotrebu jednostavnom i praktičnom.

Hangar.rs
foto: Promo

Napredni dizajn ovog noža nudi mnogo više od običnog noža! Sa ugrađenim otvaračem za flaše, otvaračem za konzerve i odvijačem, ovaj multifunkcionalni alat postaje neophodan dodatak vašem priboru za kampovanje, pikniku ili za bilo koju drugu aktivnost na otvorenom. Praktičan je i za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu ili prilikom putovanja.

Bilo da pripremate obrok pod vedrim nebom ili popravljate opremu tokom avanture, ovaj nož će vam biti neprocenjiv saveznik.

Izrađen od nerđajućeg čelika, ovaj nož je izuzetno izdržljiv i otporan na koroziju, što ga čini pogodnim za upotrebu u svim vremenskim uslovima.

Njegove dimenzije, 11cm dužine, 3.3cm širine i 3.3cm visine, čine ga kompaktnim i lako prenosivim, tako da uvek možete imati svoj alat pri ruci.

Bez obzira na to gde se nalazite, ovaj sklopivi džepni nož će vam pružiti pouzdanost, funkcionalnost i svestranost koju vam je potrebna.

OVDE ga možete poručiti po ceni od 790 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track