KAKVA TRANSFORMACIJA! Njihova priča je zapalila mreže, pre 5 godina izgledali mnogo drugačije, NIKADA IH NE BISTE PREPOZNALI
Foto: printscreen/instagram/caseymarieecker

video

KAKVA TRANSFORMACIJA! Njihova priča je zapalila mreže, pre 5 godina izgledali mnogo drugačije, NIKADA IH NE BISTE PREPOZNALI

Žena -

Novi trend zavladao je mrežama, gde parovi dele svoje stare fotografije pdosećajući na svoju ljubav, ali i tranziciju koju su prošli zajedno.

Na snimcima parovi ptkrivaju detalje o svojoj ljubavi, koliko su dugo zajedno, ali i koliko su se promenili tokom godina. Ipak, jedan video privukao je veliku pažnju u moru slatkih ljubavnih priča.

Ljubav

Reč je o ljubavnoj priči Alise koja je udata za Kejsi Meri Eker. Njih dve su u ljubavi 10 godina, a u kratkom video snimku je podelila delić njihove intime.

U videu je prikazala kako su izgledale pre pet godina, a sve je zbunillo kada se u jednom kadru pojavio muškarac. Međutim, kada nastavite da gledate video shvatate da je Alisa pre nekoliko godina bila muško, ali da je odlučila da promeni pol.

Najveća podrška u tom poduhvatu bila joj je upravo partnerka Kejsi Meri Eker, sa kojom je sada u skladnom braku i ne kriju koliko su zaljubljene.

Reakcije

Kejsi Meri Eker
foto: printscreen/instagram/caseymarieecker

Mnogi korisnici ostali su u rebusu nakon ovog videa i trebalo im je malo vremena da shvate kakav se obrt desio u njihovom odnosu. Ipak, pohvale na račun njihove ljubavi nisu izostale.

Video je brzo posato viralan, prikupio je više od tri miliona pregleda, a podeljen je više od 80.000 puta.

- Ovako izgleda kada nekoga voliš zbog onoga što jeste.

- Ovo je prava ljubav!

Kejsi Meri Eker
foto: printscreen/instagram/caseymarieecker

- Ljubav je predivna bez obzira na telo! - bili su samo neki od komentara podrške ispod njihovog videa.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track