(FOTO) Besprekorno obučena i lepa: Ana Ivanović prošetala skupocene sandale!
Foto: Instagram

POGLEDAJTE

(FOTO) Besprekorno obučena i lepa: Ana Ivanović prošetala skupocene sandale!

Žena -

Trendseterke poput Džidži Hadid i Solanž Nols se svakodnevno mogu videti u jednim od ovih sandala koje se idealno uklapaju u svaku odevnu kombinaciju

Naša teniserka Ana Ivanović je uvek "imala oko" za vrhunsku modu, pa je tako i ovaj put prošetala u veoma skupim sandalama koje su pravi hit među poznatim damama, piše Stil.Osim što su izuzetno udobne, sandale sa potpisom dizajnera Stjuarta Veitzmana nisu nimalo jeftine - cena im je oko 400 evra.

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jun 12, 2016 at 11:55am PDT

Trendseterke poput Džidži Hadid i Solanž Nols se svakodnevno mogu videti u jednim od ovih sandala koje se idealno uklapaju u svaku odevnu kombinaciju.Ana je obula jedne u crvenoj boji koje je uklopila uz crnu, šipkanu haljinu modernog kroja.Pročitajte još na portalu Stil:Ili žena ili karijera: Evo zašto je odložena svadba Ane i Švajnija!Najluđa i najlepša obuća za proleće: Hit sandale, espadrile i baletanke za ovu sezonu! (FOTO)Da patike ponovo postanu bele: Blistave kao da su tek kupljene! (RECEPT)Proširite tesne cipele vodom: Trik koji će vam skratiti muke i sprečiti žuljeve!Bikini pobudio sumnju: Dženifer Aniston pokazala trudnički stomak! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track