OSUĐENA NA ŽIVOT BEZ SEKSA: Džeki Bek nema vaginu!
Foto: Dejli Mejl

Majer-Rokitanski-Kister-Hauzer sindrom

OSUĐENA NA ŽIVOT BEZ SEKSA: Džeki Bek nema vaginu!

Život -
Nikada neću znati kako je to biti majka, trudnica, imati menstruaciju. Sve što sam zamišljala najednom je izbrisano iz moje budućnosti, kaže Džeki Bek

Devetnaestogodišnja Džeki Bek nema matericu, grlić materice, niti vaginalni otvor. Ona pati od retkog Majer-Rokitanski-Kister-Hauzer sindroma zbog koga ne može da ima seksualne odnose, niti da postane majka. Za bolest je saznala sasvim slučajno - pre dve godine, kada je otišla kod lekara zbog bolova u leđima i uzgred spomenula da još nema menstruaciju.

Džeki, koja je sa Ostrva Vajt (Engleska), kaže da nikada nije sebe smatrala drugačijom od drugih žena i da je saznanje za nju bilo pravi šok.

"Bila sam ubeđena da je ginekolog pogrešio, ali kada mi je objasnila da zbog toga nemam menstruaciju, shvatila sam da to i nije tako besmisleno", kaže ona.

Saznavši da neće moći da ima decu i da će možda morati da se podvrgne operaciji pre nego što stupi u seksualne odnose, iz ordinacije je izašla u suzama.

"Nikada neću znati kako je to biti majka, trudnica, imati menstruaciju. Sve što sam zamišljala najednom je izbrisano iz moje budućnosti", kaže ona.

Bolest se obično otkrije prilikom prvog pokušaja seksualnog odnosa, ali Džeki još nije bila u toj situaciji.

"Jednostavno mi se niko nije sviđao, što je prava sreća s obzirom na ono što sam doznala", rekla je ona.

Džeki kaže da na mestu gde bi trebalo da bude vagina ima malo udubljenje, zbog čega spolja sve izgleda normalno. Zato nije otkrila da nešto nije u redu.

Uprkos šokantnoj vesti, pokušava da vidi stvari u pozitivnom svetlu i nada se da će upoznati pravu osobu.

"Ako mu to predstavlja problem, onda nije osoba s kojom želim da budem. Veoma sam romantična i mislim da ovo može da bude odlična provera ljudskog karaktera", kaže ona.

Džeki ne misli da je problem koji ima nešto čime će odbiti muškarce, već, naprotiv, veruje da će joj pomoći da nađe "onog pravog".

http://www.youtube.com/watch?v=kI1F4bUH79w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja