SVAKI DAN JE BITAN: Dali joj 24 sata života, ali ona je još živa

SVAKI DAN JE BITAN: Dali joj 24 sata života, ali ona je još živa

Život -
Keti Tejlor (33) u poslednje dve nedelje prošla je stravične stvari. Prerano je rodila sina, pošto je tek saznala da boluje od agresivnog melanoma

Majka petero dece Keti Tejlor (33) morala je da rodi sina Luku u 26. nedelji trudnoće. Imao je samo 878 grama kad se rodio. Doktori su joj izazvali porođaj jer joj je dijagnostikovan melanom. Proširio se po celom telu. Keti je htela što duže da nosi Luku, ali joj je jetra počela otkazivati i morali su da je porode. Mališana su odneli na intenzivnu nege pre nego su ga braća i otac uspeli da vide vide.

Njenu decu i supruga uveli su u prostoriju gde je bila Keti kako bi se oprostili od nje. Davali su joj najviše 24 do 36 sati života. Sati su se pretvorili u dane. Njeno telo počelo je da reguje na tretman kojim su doktori hteli da zaustave mutaciju ćelija u jetri što im je omogućilo da unište melanom. Nisu bili na početku optimistični, ali joj se stanje poboljšavalo.

Iako je ojačala i svog sina Luku držala u naručju, njena deca ga nikada nisu videla. Preminuo je 27. septembra od komplikacija crevne infekcije.

"Tužno je da ga nisu videli, ali sad je u Božjim rukama", rekla je Keti, koja je izašla iz bolnice 25. septembra i svaki dan proživljava kao blagoslov.

"Svaki dan mi je poseban, ali se istovremeno i pripremam za odlazak", rekla je Keti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track