KAD JE ĆERKA POČELA DA PLAČE POD TUŠEM, MAJKA JE ODMAH REAGOVALA: Nije imala pojma šta će uslediti
Foto: Hefty

Borac!

KAD JE ĆERKA POČELA DA PLAČE POD TUŠEM, MAJKA JE ODMAH REAGOVALA: Nije imala pojma šta će uslediti

Život -
Grejs Jets bila je srećna 10-godišnjakinja sa Novog Zelanda.

Obožavala je sport i muziku, alki kada je iznenada dobila simptome slične gripu, njen ceo život je promenjen.

U početku, njena majka se nije mnogo uzbuđivala oko njene prehlade: glavobolja, mala temperatura, kašalj. Međutim, onda je našla svoju ćerku kako sedi i plače pod tušem. Njene noge su bile u užasnom bolu da nije mogla da ustane. Odmah su otišli u bolnicu gde su morali da čekaju satima. Grejsino stanje bilo je sve golre i gore, ali niko nije mogaol da pretpostavki da će ovo biti poslednji dan u kom će moći da priča.

Lekari su bili zbunjeni. Grejs je otišla rendgen i dobila injekciju u kičmu kako bi joj umrtvili bol. Lekari su uzeli uzorak njene kičmene tečnosti i došli do dijagnoze: Grejs je bolovala od bazalne ganglije nekroze.

Osoblje bolnice objasnilo je to ovako: Njen mozak je napadnut i polako korodira. malo toga može da se uradi osim da joj se daju jaki lekovi protiv bolova.

Grejs još uvek ima napade: Ne može da priča, da hoda, da se pomera, ali je potpuno svesna. Lekovi joj pomažu da komunicira, ali se napadi uvek vraćaju. kako bi se zaustavila bolest od pogoršanja, Grejs je imala mnogo operacija, ali njena volja za životom ne opada.

Ona sada ima 13. godina. Stanje joj se malo popravilo, ali ona idalje zahteva 24-satni nadzor. Nije sigurno da li će Grejs ikada više moći da vodi nezavistan život. Za sada, doktori se fokusiraju da minimalizuju njen bol i raduju se malim koracima koje pravi.

Grejs je potrebna intenzivna nega i jako skupa terapija. Njena majka je osnovala veb sajt za donacije, a već je preko 1.000 ljudi doniralo preko 20.000 dolara. Oni su zahvalni za svaki dinar koji su dobili. Nakon jedne od operacija Grejs se probudila, pogledala majku i recitovala abecedu! Svi su bili oduševljeni ovim pomakom.

Thank you ,thank you ,thank you

Posted by Grace Yeats Trust on Saturday, February 27, 2016

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track