Noćna mora svakog drugog putnika: Jedini način da sprečite ozbiljne probleme!
Foto: PR

Da vam ne presedne odmor

Noćna mora svakog drugog putnika: Jedini način da sprečite ozbiljne probleme!

Život -

Leto, odmor, putovanje - to su reči koje najčešće čujemo ovih dana. I to s pravom - nakon napornog rada tokom cele godine ne možemo da dočekamo da se u potpunosti relaksiramo bar na nedelju - dve dana na nekoj drugoj destinaciji.

Međutim, promena sredine može da stvori i problem koji niko on nas ne želi na svom odmoru i zbog kojeg on može da vam presedne. Naime, dok ovo čitate u vašim crevima se vodi pravi rat između dobrih i loših bakterija, što je normalan proces. Većina tih bakterija je korisna i čak neophodna za zdrav život, a u pitanju su probiotske. Njihova glavna funkcija je da se bore protiv štetnih mikroorganizama (kao što su gljivice, virusi i patogene bakterije) jačanjem prirodnog imuniteta.

Problem nastaje kada se ravnoteža između njih poremeti i kada, usled veće brojnosti loših bakterija, dođe do stomačnih tegoba (mučnina, grčevi i bol u stomaku, osećaj nadutosti), koje su često praćene prolivom. Upravo se putnički proliv javlja kod gotovo polovine populacije.Sigurno ne želite da svoj dugo očekivani odmor umesto na plaži provede na wc šolji, tako da je najbolje i najefikasnije rešenje da povećate unos probiotskih bakterija.

Već 13 godina potrošači i stručna javnost imaju najviše poverenja u Probiotic kompanije Ivančić i sinovi. Samo jedna kapsula dnevno je dovoljna, jer upravo Probiotic u svom sastavu sadrži pažljivo birane sojeve probiotskih bakterija.Bolje sprečiti, nego lečiti - ne kaže se bez razloga, tako da je idealna preventivna primena barem 5 dana Probiotica pred planirani put i sve vreme na odmoru.U moru probiotika danas, samo je jedan pravi i originalni - Probiotic kompanije Ivančić i sinovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track