OVIH 5 NAMIRNICA OMETAJU PUT DO VITKE LINIJE: Izbacite ih iz upotrebe i videćete rezultate!
Foto: Profimedia

trud

OVIH 5 NAMIRNICA OMETAJU PUT DO VITKE LINIJE: Izbacite ih iz upotrebe i videćete rezultate!

Život -

Kada pokušavate istopiti neželjene kilograme morate se potruditi više nego inače, posebno kada je reč i prehrani i vežbanju. Brzi zalogaji najveći su krivci koji vas ometaju na putu prema cilju. Iako se neki od njih možda čine bezopasnima, dugoročno gledano oni bi mogli biti jedan od razloga zašto dobijate na težini.

foto: Shutterstock

1. Slane grickalice

Čips od krompira poprilično je problematičan kao i ostale nezdrave grickalice. Najveći problem je što 'stvara zavist' te se retko pojede samo jedan. Pereci izgledaju kao puno bolja opcija od čipsa, no oni su isto natopljeni solju.

2. Čokolada

Tamna čokolada je zdrava i poželjno ju je pojesti s vremena na vreme, no ne i kada je reč o mlečnim čokoladama ili čokoladama s raznim dodacima. One imaju visoki udeo šećera i jako su kalorične pa su samim time veliki neprijatelj ako želite održati optimalnu telesnu težinu.

foto: Profimedia

3. Jogurti s ukusom

Običan jogurt je zdrav i hranjiv, ali oni s raznim ukusima. Oni su obično puni šećera i umetenih boja.

4. Slatke pahuljice

Pahuljice s mlekom zvuče bezazleno, ali imaju veći udeo šećera tako da nisu opcija za lagan i hranjiv doručak. Umesto toga, izaberite zobene žitarice. Držat će vas sitima puno duže.

foto: Profimedia

6. Energetske pločice

Ove pločice često su napravljene s čokoladom i prethodno umočene u razne sirupe pune šećera. Kratko će vas držati sitima, ali i nepotrebno debljati.

Kurir.rs / 24 sata hr / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track