ZGRAŽAVALI SE KAD BI GA VIDELI, PATIO NAD SVOJOM SUDBINOM: Onda se desio SUDBINSKI OBRT i sada živi život o kom je oduvek sanjao
Foto: Printskrin / You Tube

snovi se ostvaruju

ZGRAŽAVALI SE KAD BI GA VIDELI, PATIO NAD SVOJOM SUDBINOM: Onda se desio SUDBINSKI OBRT i sada živi život o kom je oduvek sanjao

Život -

Svi mi se ponekad osetimo manje vrednima na osnovu našeg fizičkog izgleda. Bilo da nabacimo koji kilogram viška, bilo da nam se ne sviđa kako naša kosa izgleda ili kada se pogledamo u ogledamo ne vidimo sopstveni odraz.

Dok većina ovakva osećanja zadržava samo za sebe, jedan čovek je odlučio da svoja osećanja podeli sa celim svetom i prošao je kroz promene koje su promenile njegov život.

Moje iskustvo sa ružnoćom

Sve je počelo sa jednostavnim Jutjub videom 25. januara 2018. godine. Korisnik pod nazivom "Nikad ne odustaj" podelio je sa korisnicima društvenih mreža snimak pod nazivom "Moje iskustvo sa ružnoćom" u kojem je podelio sva svoje negativna osećanja povodom soptsvenog izgleda sa ostatkom sveta.

U snimku, čovek otkriva kako se oseća usamljeno i depresivno zato što su ga loše tretirali tokom čitavog života.

"Baš se osećam usamljeno", kaže on u videu, "na svaki klip na koji naletim vidim da imam posla sa atraktivnim i 'normalnim' osobama. Oni nemaju pojma kroz šta ja prolazim".

Pritisci društvenih medija da sebe predstavimo u najlepšem mogućem svetlu su definitivno nezaobilazni. Iako je izložen sramoti zbog svog "neželjenog izgleda", ovaj mladi čovek priznaje da se i dalje trudi da sebe predstavi u najlepše mogućem svetlu.

On naime, priča o različitim karakteristikama koje kod sebe smatra da su neprivlačne. Takođe priča i o poteškoćama prilikom sklapanja prijateljstava, ljubavnih veza i prihvatanju samoga sebe.

Onda se desilo nešto neočekivano.

Korisnica pod imenom @Juli.Romina.M objavila je komentar koji se razlikovao od ostalih. "Zapravo mislim da si jako sladak. Stvarno to mislim."

komentar
foto: Printscreen

Ovaj komentar je samo bio uvod u jednu prelepu ljubavnu priču.

Ova devojka je na kraju uspela da dođe do njega, tako što mu je otkrila da je prolazila kroz težak period na fakultetu sa bivšim dečkom.

ružnoća
foto: Printskrin

Ubrzo su se spojili otkrivajući svoje najbolnije tajne iz života što je na kraju preraslo u ljubav. Dugo su bili u vezi, a onda je ona otputovala za Švedsku da ga upozna po prvi put.

Vremenom, shvatili su da su stvoreni jedno za drugo. Srećan par se venčao i tako su brakom krunisali svoju ljubav.

brak
foto: Printskin

Njihova ljubavna priča je zaista jedan prelep primer onoga da se snovi ipak ostvaruju.

(Kurir.rs/crazed.net/T.B.)

Bonus video:

00:07

Ana Korać promenila izgled, odsekla dugu kosu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track