PITBUL SKOČIO NA NJU I OTKINUO JOJ GORNJU USNU I DEO NOSA: Potpuno joj UNAKAZIO LICE, a nakon 10 operacija pokazala kako izgleda
Foto: Printscreen

FOTO

PITBUL SKOČIO NA NJU I OTKINUO JOJ GORNJU USNU I DEO NOSA: Potpuno joj UNAKAZIO LICE, a nakon 10 operacija pokazala kako izgleda

Život -

Bruklin Kaouri 2020. godine iznenada je napao pitbul i oktinuo joj je gornju usnu. Posle traumatične nesreće postala je stalni pacijent plastičnog hirurga, što je za nju bio veliki izazov, kako fizički tako i psihički. Iako nije imala posebnih očekivanja i nade da će se vratiti na staro, pokušala je sve što je mogla.

Bruklin Kauri, američka influenserka i profesionalna skejterka dokumentovala je na Instagramu kako je tekao proces oporavka.

Život ove žene promenio se samo jednom danu kada ju je 2020. napao pibul njene rođake. Bruklin je ostala bez gornje usne i dela nosa, a 23-godišnjakinja je prošla sedam operacija kako bi rekonstruirala lice. U nizu fotografija, Kauri je pokazala rezultate svojih zahvata.

Prema njenim rečima, lekar je bio vrlo oprezan i želi sve da učini, a oporavak od poslednje rekonstruktivne operacije mogao bi da traje do 6 nedelja. Kauri je otkrila da neće imati nikakav osećaj u gornjoj usni odmah posle zahvata. Može da prođe i do 4 meseca sve dok se osećaj ne vrati. Operacije su sada postale deo njenog života.

- Nadam se, baš kao i svaka operacija koju radim, da ću naučiti da volim ono što vidim - kaže ona, dodajući kako se ranije fokusirala samo na stvari koje nisu ni važne.

Priseća se kako je imala akne na gornjoj usni pre napad psa i kako se tada osećala jako nesigurno zbog toga, prenosi Bright Side.

- A, onda 15 minuta kasnije, cela mi je usna nestala - dodaje.

Kaže da joj je objavljivanje transformacije na društvenim mrežama pomoglo u ozdravljenju.

- Na društvenim mrežama sam vrlo transparentna. Ono što vidite je kakva sam zaista - zaključuje.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:18

AMERIKANCI I BRITANCI KRENULI U NAPAD! Vazdušni udari po položajima Huta u Jemenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track