BOSANKU KOJA ŽIVI U AMERICI RASPLAKALO PITANJE ULIČNE ANKETE: Zbog onog što je rekla ceo Balkan LIJE SUZE (VIDEO)
Foto: Printscreen

POTRESNO

BOSANKU KOJA ŽIVI U AMERICI RASPLAKALO PITANJE ULIČNE ANKETE: Zbog onog što je rekla ceo Balkan LIJE SUZE (VIDEO)

Život -

Američki medij Dose of Society je na TikToku objavio video ankete koju su sproveli među prolaznicima, a među njima se našla i jedna gospođa iz Bosne i Hercegovine koja je 1998. otišla u Ameriku.

Novinarka joj je postavila naizgled obično pitanje: "Kakav bi savet dala mlađoj sebi?", a ona je odgovorila: "Preživela sam rat u ranim devedesetim. Dolazim iz Bosne, doselili smo se ovde 1998. godine. Hvala Americi što nas je primila i dala nam mogućnost da radimo šta god želimo u životima."

@doseofsociety

The devastating effecrs of war ♥️

♬ original sound - Dose of Society

"Ja sam medicinska sestra, radim na hirurgiji, viđam takve situacije na dnevnom nivou. Mogu samo da kažem ljudima da uživaju sa svojim voljenima, da provode što više vremena s porodicom i uživaju u životu. Budite zahvalni što ustajete svako jutro i što ste zdravi, što imate posao i to je to", poručila je.

Kad ju je novinarka upitala zašto je stavila akcenat na voljene osobe, gospođa je objasnila kako je u ratu bila razdvojena od svoje porodice i izgubila drage ljude.

"Svaki put je sve više grobova"

"Sad ćete me rasplakati jer sam izgubila mnoge ljude u ratu. Bili smo razdvojeni i neki od njih su preminuli. Jednostavno ih ne viđate i nedostaju vam. Ljudi pitaju nedostaje li nam dom. Da, nedostaje nam. Zapravo, svaki put kad odete kući, sve je više i više grobova koje treba da posetite. Zato, veoma je važno da provodite vreme sa svojim voljenima", rekla je kroz suze.

"Razorni učinci rata", stoji u opisu videa koji je ganuo mnoge.

"Ja sam iz Hrvatske, osećam tvoju bol...", "Kakva predivna žena sa snažnom porukom", "Ja sam iz istočne Evrope, ovo me je rasplakalo" neki su od komentara.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:13

Amerikanka Amber Denis Hajtauer raspamećena Beogradom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track