NA RAČUN JOJ IZNENADA LEGLO 10 MILIONA: Ispunio joj se SAN SNOVA, a onda joj je život postao PAKAO kakav nije mogla ni da zamisli
Foto: Printscreen/TikTok

evo šta se desilo

NA RAČUN JOJ IZNENADA LEGLO 10 MILIONA: Ispunio joj se SAN SNOVA, a onda joj je život postao PAKAO kakav nije mogla ni da zamisli

Život -

Stanovnica Melburna Thevamanogari Manivel doživela je verovatno najveće iznenađenje u svom životu prošle godine kada se 10.474.143 dolara pojavilo na njenom bankovnom računu, sa platforme Cripto.com.

Uprkos onome što je izgledalo kao poklon iz snova, isposatavilo se da je u pitanju ogromna greška u isplati trgovačke platforme sa sedištem u Singapuru. Tokom revizije, sedam meseci kasnije, Cripto.com je otkrio svoju grešku i pokrenuo pravni postupak da povrati svoj novac, navodi news.com.au.

srpski dinar, dinari, novac, pare
foto: Shutterstock

Manivel i članovi njene porodice već su potrošili mnogo novca. Gospođa Manivel dala je novac još šestorici ljudi, uključujući članove porodice kao što su njena ćerka i sestra.

Sud je naložio da se sav novac vrati, plus dodatnih 10 odsto kamate, povrh sudskih troškova.

Međutim, prema The Australian-u, optužena se usprotivila tražeći dokaze da su sredstva isplaćena „greškom“. Cripto.com je uspeo da zamrzne račune gospođe Manivel u februaru, međutim, do tada je većina novca već otišla na druge račune. Njena sestra Tilagavati Gangadori kupila je kuću u Melburnu vrednu 1,35 miliona dolara samo dve nedelje nakon što je imovina suspendovana. Ta četvorosobna kuća moraće da se proda po nalogu sudije.

sud, dogovor
foto: Profimedia / Andriy Popov /Panthermedia

Sud im je naplatio sudske troškove i kamate.

Sudija Džejms Eliot je rekao: „Utvrđeno je da je imovina gospođe Manivel stečena putem sredstava koja se mogu pratiti do pogrešne isplate, pa se gospođa Manivel nepravedno obogatila. Dakle, novac mora da se vrati, kao i sve kamate koje su prislepe u međuvremenu.

Tako je porodica Manivel morala da proda sve što je kupila i nadoknadi štetu.

(Kurir.rs/Najžena/A.G.)

Bonus video:

05:17

JULIJA - ŽENA IZ SENKE, PRIČA SE DA JE BILA UTICAJNIJA OD NAVALJNOG! Dimitrijević šokirao tvrdnjama: DOBIJALA JE NOVAC SA ZAPADA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track