IMALA JE 197 KILOGRAMA, SADA SE PREPOLOVILA: "Bila sam prevelika da sedim u restoranu", a za ovo tvrdi da joj je bila motivacija
Foto: PrintScreen/Dailymotion

svaka čast

IMALA JE 197 KILOGRAMA, SADA SE PREPOLOVILA: "Bila sam prevelika da sedim u restoranu", a za ovo tvrdi da joj je bila motivacija

Život -

Anastasia Moris (32) iz Velsa, rekla je da je nekada bila 'prevelika' za bilo koje vožnje u zabavnim parkovima, pa je svoj gubitak težine proslavila odlaskom u Diznilend.

Gastro bajpas operacija

Prošle godine, nakon što je dosegla težinu od 197 kilograma, najvišu težinu koju su mogle da zabeleže njene kućne vage, odlučila je da napravi promenu. Želela je da ide na vožnje u zabavnim parkovima i uživa u jednodnevnim izletima sa Euanom, svojim dvanaestogodišnjim sinom, pa se zato odlučila na gastro bajpas operaciju, u avgustu 2023. godine.

Anastasia
foto: PrintScreen/Dailymotion

Veliki gubitak težine

Prvog meseca izgubila je 22 kilograma, a devet meseci kasnije 74 kg. Sada teži 125 kg i nosi veličinu 22. Srećna je jer sada može da se izmeri na svojim kućnim vagama bez problema, a raduje se i planiranom gubitku od još 60 kg, da bi dostigla svoju ciljnu težinu.

"Sećam se da sam nekada uvek razmišljala - šta ću sledeće jesti? Nakon što sam dobila sina, moja težina je nastavila da raste. Došlo je do tačke u kojoj jedva da sam mogla da hodam - bila sam prevelika za vožnje u zabavnim parkovima i nisam mogla da sedim u klupama u restoranima," priseća se Anastasia.

Anastasia
foto: PrintScreen/Dailymotion

Kako kaže dalje, nekada se osećala kao da samo "postoji", ali sada joj je gubitak težine totalno promenio život.

"Mogu da idem na jednodnevne izlete sa svojom porodicom i da hodam kilometrima. Jedino što mi je žao je što nisam ranije imala operaciju," podelila je Anastasia.

Nema više anksioznosti

Anastasia tvrdi da nije bila na vožnji u zabavnom parku još od svoje 15. godine. Priseća se i kako je uvek samo mogla da gleda dok se njen sin vozi sa svojim ocem.

Anastasia
foto: PrintScreen/Dailymotion

"Sve što sam ikada želela bilo je da kupujem u običnim prodavnicama odeće i da idem na vožnju u zabavnom parku sa svojim sinom. Sada to mogu. Otišli smo u Diznilend u aprilu, hodala sam ceo dan i išla na svaku vožnju sa sinom", rekla je Anastasia i dodala kako, takođe više nema konstantnu anksioznost da li će stati u sedište, kao ni da li će stolica pući ispod nje.

(Kurir.rs/NorthantsTelegraph/J.M.)

Bonus video:

02:13

BIVŠA URAGANKA O MUKAMA SA KILAŽOM: Zvali su me DEBELA VILA! Peva sve vrste muzike, a evo šta joj je sadašnji NAJVEĆI PROBLEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track