U susret proleću

Serija vežbi fitnes instruktora Milana Lazovića

U susret proleću

Život -
Vežbajući uz Dr Kurir, rešite se viška kilograma, zategnite stomak i pokažite pločice

Uskoro će proleće. Nije naodmet da već počnemo da mislimo kako će nam stajati letnje majice i ostala garderoba, jer nećemo se ni okrenuti a već ćemo biti u kratkim rukavima. Pre nego što se skinemo, trebalo bi da se rešimo suvišnih kilograma. Sigurni smo da niko ne želi da ih pokaže. Baš zato, u saradnji s fitnes instruktorom Milanom Lazovićem, nastavljamo sa serijom vežbi za stomak.- Da biste izgledali onako kako želite, ne treba vam mnogo vremena. U prethodnom broju objasnili smo da je za lep izgled, osim treninga koji preporučujemo tri puta nedeljno, neophodno da se povede računa i o ishrani. U ovom broju pokazaćemo vam nove vežbe, koje se uglavnom rade u sedećem ili ležećem stavu. One su nastavak serije iz prethodnih brojeva Dr Kurira. Pre nego što počnete da ih radite, odvežbajte one koje smo vam već pokazali - kaže Milan Lazović.Kako on objašnjava, nove vežbe nisu mnogo naporne, ali daju odlične rezultate: ravan stomak za kratko vreme.- Trebalo bi ih raditi duže od pola sata. Tako će se angažovati mišići koji troše zalihe masti - navodi on.A Bicikl trbušnjaci Lezite na leđa kao na slici. Podignite noge i počnite da vozite bicikl. Vežbu radite od 30 do 60 sekundi.

B Sklopka trbušnjaci Ostanite da ležite na leđima s podignutim nogama. Ruke stavite ispod glave. Vežbu radite tako što ćete pokušavati da laktovima dotaknete kolena. Ponovite 10 do 20 puta.

C Sedeći trbušnjaci (unutra - spolja)

Ostanite u istom položaju kao u prethodnoj vežbi. Ruke prekrstite na grudima kao na slici. Slabije uvežbani mogu ostati i naslonjeni rukama o pod. Vežbu ponovite 10 do 20 puta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track