MALI HEROJ: Devojčici (2) kosilica odsekla noge, ovo su joj prvi koraci

MALI HEROJ: Devojčici (2) kosilica odsekla noge, ovo su joj prvi koraci

Život -
Mala Ajerlend Nadžent (2) sa Floride, kojoj je otac nesrećnim slučajem prošle godine kosilicom odsekao obe noge, prohodala je

Mala Ajerlend Nadžent (2) sa Floride, kojoj je otac nesrećnim slučajem prošle godine kosilicom odsekao obe noge, prohodala je uz pomoć proteza.

Malena Ajerlend napravila je juče svoje prve korake pomoću proteza iako su lekari strahovali da neće pristati da hoda uz pomoć njih. Ona se čak i vezala za njih jer kada su joj rekli da moraju da joj ih uzmu zamolila ih je da ih zadrži. Srećom, neće morati dugo da čeka, u utorak treba da dobije proteze, od kojih neće morati da se odvaja.

Njen otac Džeri Nadžent je kriv što je mala Ajerlend ostala bez nogu. Naime, kobnog 11. aprila on je upalio kosilicu u njihovom dvorištu da bi je parkirao u garaži i nije primetio da mu je ćerkica iz njega. Nije shvatio ni ženu koja mu je histerično mahala da stane. Ubacio je kosilicu u rikverc i pregazio devojčicu, koja je ostala bez nogu od kolena naniže.

"Ne mogu da nađem reči da izrazim kako se osećam, toliko sam ponosan. Ona se nikad neće predati. To je moj superheroj. To je moj anđeo", izjavio je Džeri Nadžent sa suzama u očima

Majka Nikol je u aprilu rekla novinarima da su se komšije udružile i počele da sakupljaju novac za devojčicine proteze.

http://www.youtube.com/watch?v=OSsuzkaZ8GQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja