PEVAČ POSLE INCIDENTA: Mogli smo stvarno da budemo mrtve zvezde!
Foto: Privatna Arhiva

Zapalio se autobus benda Deathstars

PEVAČ POSLE INCIDENTA: Mogli smo stvarno da budemo mrtve zvezde!

Austrija -
Imali smo sreću što smo svi uspeli svi da izađemo iz autobusa u plamenu. Sve ovo je moglo baš loše da se završi po nas, izjavio je pevač švedskog gotik metal benda, Andreas Berg

HERCOGBERG - U tunelu Hercogberg u Štajerskoj, na autoputu A2, izgoreo je autobus švedskog gotik metal benda Deathstars (Mrtve zvezde).

Bend se nalazio na putu ka Italiji kada se zapalio motor njihovog autobusa. Samo zahvaljujući pribranosti vozača niko nije stradao i čak niko nije ni povređen. Vozač je nije odmah primetio vatru, već tek nakon što je veliki broj vozila koja su dolazila iz suprotnog smera počeo da mu trubi.

Vozači su pokazivali na zadnji kraj autobusa u kome se nalazio motor koji se već nalazio u plamenu. Vozač autobusa je ostao pribran, i autobus izvezao iz tunela, parkirao u zaustavnoj traci i smesta alarmirao policiju i vatrogasce.

U autobusu se u trenutku požara nalazilo 15 osoba. Kada su vatrogasci stigli na mesto nesreće, čitav zadnji deo autobusa je bio zahvaćen požarom. Putnici su, na svu sreću, na vreme izašli iz zapaljenog vozila.

„Imali smo sreću što smo svi uspeli da izađemo iz autobusa u plamenu. Sve ovo je moglo baš loše da se završi po nas i da stvarnu budemo "mrve zvezde" “, izjavio je pomalo crnohumorno pevač švedskog benda, Andreas Berg.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track