POLICAJAC PIJAN KO LETVA: Kolege ga uhapsile sa 2,18 promila alkohola u krvi!
Foto: Shutterstock

Incident u Salcburgu

POLICAJAC PIJAN KO LETVA: Kolege ga uhapsile sa 2,18 promila alkohola u krvi!

Austrija -
Nakon što je pušten iz policijske stanice sa nekoliko prekršajnih prijava, još uvek nedovoljno otrežnjen, on je opet hteo da sedne za volan

SALCBURG - Salcburška policija uhapsila je sinoć bahatog kolegu koji je imao 2,18 promila alkohola u krvi i koji je po svaku cenu hteo da vozi auto.

Policijajac iz Linca proveo je veselo veče u kafani u Salcburgu, pijući sa prijateljima. Oko tri ujutru krenuo je ka svom autu sa namerom da krene kući. Tada ga je slučajno zapazila patrola iz Salcburga. Kolege su odmah videle da je pijan i zatražile da uradi alko-test. Šokirali su se kada su videli da u krvi ima čak 2,18 promila alkohola.

On je tada počeo da viče na policajce i da ih psuje. Svađa je eskalirala i došlo je do obračuna pesnicama. Pijani policajac je završio na zemlji sa nekoliko ogrebotina na licu zbog koji je odveden u bolnicu kako bi se povrede dokumentovale.

Incident se tu, nažalost, nije završio. Nakon što je pušten iz policijske stanice sa nekoliko prekršajnih prijava, još uvek nedovoljno otrežnjen, on je opet hteo da sedne za volan! Kolege su ga zatim ponovo privele u stanicu, oduzele mu ključeve od kola i zadržali ga dok se nisu uvereili da se otreznio.

S. Vulin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track