DAN ODMORA: Zaljubljeni tinejdžeri sutra na saslušanju u niškoj policiji
Foto: Privatna Arhiva

Prešli granicu

DAN ODMORA: Zaljubljeni tinejdžeri sutra na saslušanju u niškoj policiji

Crna Hronika -
Odbegli tinejdžeri će biti saslušani u prisustvu roditelja u niškoj policiji gde će morati da objasne sve okolnosti oko njihovog nestanka, ilegalnog prelaska granice i kao su završili u izbegličkom kampu u Bugarskoj

BEOGRAD - Zaljubljeni tinejdžeri sedamnaestoodišnji Momčilo Petković i trinaestogodišnja Anđela Stojnev, koji su 25. septembra zajedno pobegli od kuće i zvršili u Bugarskoj biće saslušani u četvrtak.

Kako Kurir saznaje odbegli tinejdžeri će biti saslušani u prisustvu roditelja u niškoj policiji gde će morati da objasne sve okolnosti oko njihovog nestanka, ilegalnog prelaska granice i kao su završili u izbegličkom kampu u Bugarskoj.

Podsetimo dvoje tinejdežra koji su se vodili kao nestali juče je deportovano iz Srbije u Bugarsku, gde su se u izbegličkom kampu prijavili kao Iračani. Odbegli par do srpsko-bugarske granice dovela je bugarska policija u pratnji našeg konzula Aleksandra Stamatovića.

Sedamnaestogodišnji Nišlija Momčilo Petković i četiri godine mlađa Anđela Stojnev, s kojom je u ljubavnoj vezi, u 25.septembra su zajedno pobegli od kuće jer su se roditelji protivili njihovoj vezi.

(S.Vojnović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja