BRUTALNO UBISTVO KARATISTE SNIMILE KAMERE: Uhvatio ga je za kosu i pucao mu u usta!
Foto: Nebojša Mandić I Printscreen

BRUTALNO UBISTVO KARATISTE SNIMILE KAMERE: Uhvatio ga je za kosu i pucao mu u usta!

Crna Hronika -

Ubicu karitiste Vlastimira Miloševića (34) koji najpre izrešetan, a potom i brutalno overen ispred stana u centru Beograda, snimile su kamere.

Policijski tehničari pokušavaju da izoštre snimak i što bolje skinu lik napadača, a na osnovu videa i izjava svedoka pokušaće da naprave i foto-robot ubice!

- Na snimcima se vidi da je napadač čekao žrtvu da izađe iz svog stana. Po svemu sudeći, i ranije ga je pratio, s obzirom na to da je znao njegove navike. Zanimljivo je i to što se na snimku vidi da je Milošević primetio ubicu, koji ga je čekao preko puta ulice, i pokušao da mu umakne. Jurnjava je trajala tridesetak metara, posle čega je ubica sustigao Miloševića, koji je ranjen u noge pao na šine. Uhvatio ga je za kosu i pucao mu u usta, a potom pešice pobegao. Sumnjamo da je ubica imao pomagača, koji ga je čekao nekoliko ulica niže - dodaje sagovornik koji je imao uvid u snimak.

Inspektori su prethodna dva dana saslušali prijatelje ubijenog Vlastimira Miloševića, pokušavajući da od njih saznaju motiv likvidacije. Svi su tvrdili da ne znaju ništa o Miloševićevim vezama s narko-dilerima i da veruju da je stradao zbog posla kojim se bavio, a to je obezbeđenje u klubovima.

- Vlastimir se zamerio nekim opasnim momcima u klubu gde je radio. Verovatno je pretukao nekoga koga nije smeo. On nije švercovao kokain, bar mi kao njegovi prijatelji to nismo znali - kaže on.

Milošević je ubijen u ponedeljak rano ujutru ispred zgrade u kojoj živi. Dosad je dva puta hapšen zbog nasilničkog ponašanja, a operativna saznanja policije govore da se bavio prodajom kokaina.

KURIR TV Sva ubistva u Srbiji u januaru 2017.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track