OTAC LOVCA IZ MLADENOVCA: Moj sin je slučajno upucao devojku
Foto: Nemanja Pančić

Rikošet

OTAC LOVCA IZ MLADENOVCA: Moj sin je slučajno upucao devojku

Crna Hronika -
Devojku je slučajno ranio njen momak Milan Janković kad je nameravao da lovačku pušku svog brata stavi u sef

MLADENOVAC - Milica S. (21) iz Mladenovca, koju je u utorak uveče pogodio rikošetirani metak, nalazi se van životne opasnosti, saznaje Kurir.Devojku je slučajno ranio njen momak Milan Janković (28) kad je nameravao da lovačku pušku svog brata stavi u sef.Milanov otac Miša objašnjava da se nesreća dogodila u njegovoj kući.

"Moj mlađi sin ima povremenu dozvolu za lov. Veče uoči nesreće bio je u lovu na lisice i, kad se vratio, ostavio je pušku na sto. Milan je hteo da je skloni u sef. Međutim, kad je prošao pored stola, zakačio je pušku i ona je opalila u plafon. Zbog rikošeta ranjena je njegova devojka Milica. Srećom, ona se u tom trenutku sagla da pokupi neke stvari, pa je pogođena u desnu stranu tela, nisu joj povređeni vitalni organi", kaže Miša.On dodaje da je sreća u nesreći bila da se ona u tom trenutku sagne, a geleri su je pogodili u glavu, desnu ruku i nogu.

"Odmah smo joj povrede uvili, nije mnogo krvarila, i privatnim kolima je prevezli u Hitnu u Mladenovac. Odatle su je prebacili u Urgentni centar. Povrede nisu toliko teške i nadam se da će se devojka brzo oporaviti", kaže sagovornik Kurira.Prema njegovim rečima, Milica i njegov sin se zabavljaju tri godine.

"Imaju idealnu vezu. Mnogo mi je teško što se to dogodilo, ali još teže je mom sinu, koji je sve to užasno teško podneo. Oni se nikada dosad nisu posvađali. Molimo se da se ona što pre oporavi", kaže Miša i dodaje da su ga pogodile neistine koje su se pojavile u nekim medijima.

"Bio je to zaista nesrećan slučaj, i sama Milica je to izjavila. Moj sin se nije odvajao od nje", kaže Miša.(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track