Priča za mališane detaljno opisuje klanje jagnjadi

HOROR: Deci u BiH prodaju jezivu slikovnicu

Planeta

Zabrinuti roditelji se pitaju da li bi ministar obrazovanja federacije BiH Damir Mašić svojoj deci pred spavanje čitao horor priče

horor priče, BiH, deca, bajka za decu Benko i Zenko

Horor priča za laku noć

SARAJEVO - Horor!
Bajka za decu „Benko i Zenko“ šokirala je javnost u BiH jer obiluje krvoločnim temama koje opisuju klanje jaganjaca za Prvi maj. Slikovnica autora Bajruzina Hajra Planjca, koji ju je izdao preko svoje izdavačke kuće „Planjaks’ iz Tešnja, može da se kupi na kioscima širom BiH.

Zabrinuti roditelji se pitaju da li bi ministar obrazovanja federacije BiH Damir Mašić svojoj deci pred spavanje čitao horor priče.

- Svu vašu stariju braću i sestre gazda je prodao pred Prvi maj i svi su zaklani, oguljeni i stavljeni na ražanj, to jest nabijeni na kolac i dugo, dugo okretani i pečeni na užarenoj vatri. Posle vas poguzije pojedu, a kosti ponesu psima da se i oni zaslade - piše u slikovnici.

U dečjoj knjizi jedan mesar se čak i sažali na jedno jagnje.

- Ne mogu, Rile, tako mi Boga! Ovog ne mogu zaklati. On me čitavo vreme gleda. On ima sjaj očiju isti kao moj pokojni sin, koga je zgazio auto dok se vraćao iz škole - piše u bajci „Benko i Zenko“.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde