ISPOVEST ŽENE KOJA NE MOŽE DA IMA DECU SA MUŽEM: Vodila sam ljubav sa dva bivša, osećam se UŽASNO!
Foto: Profimedia

Zabrljala je

ISPOVEST ŽENE KOJA NE MOŽE DA IMA DECU SA MUŽEM: Vodila sam ljubav sa dva bivša, osećam se UŽASNO!

Žena -

Jedna žena otvorila je dušu i ispričala kako je teško zabrljala vodeći ljubav sa dva bivša dečka, iako još voli svog muža.

Ona smatra da je to možda njena podsvesna reakcija zbog toga što zajedno ne mogu da imaju dete.

Ovo je njena ispovest:

Vodila sam ljubav sa dva bivša dečka jer sam bila razočarana činjenicom što mi moj muž ne može napraviti dete.Udata sam i srećna, imam dvogodišnju devojčicu iz prethodne veze.

Moj muž ima 32 godine i radi kao mehaničar. Ja imam 29 i instruktorka sam joge. Upoznala sam muža jednog dana kada je došao u naš studio tražeći teretanu. Razgovarali smo na recepciji kada je moje radno vreme isteklo, a ostalo je istorija.

On voli decu i odmah je zavoleo moju ćerku. Uselio se kod nas nakon tri meseca a venčali smo se pre dve godine. Radili smo na bebi neko vreme, ali ništa se nije dogodilo. Otišli smo u privatnu kliniku za sterilitet i saznali da su spermatozoidi mog muža spori. Bilo mu je jako teško, kao i meni, ali trudila sam se da ne pokažem to.

Izašla sam jedne večeri sa prijateljima i naletela na bivšeg koji takođe ima dvoje dece. On ima 29 godina i još uvek ima onaj sjaj u očima.

Plesali smo i popili par pića. Kad smo izašli napolje na cigaretu, otišli smo do njegovog auta i vodili ljubav bez ikakve zaštite. Ne znam gde mi je bila pamet!

Posle toga sam otišla na proslavu 30. rođendana prijateljice kad me, odjednom, neko potapša po ramenu. Bio je to otac moje male devojčice.

Dugo smo pričali i otkrio mi je da još uvek gaji osećanja prema meni. Izašli smo napolje, poljubio me i vodili smo ljubav u mračnoj uličici.

Bilo je tako dobro osetiti se poželjnom u tom trenutku. Bilo je i uzbudljivo, ali nije mi značilo ništa. Mislim da sam na neki način želela da ostanem trudna jer bi to rešilo moje probleme.

Međutim, osećam se grozno zbog svega što sam uradila. To bi ubilo mog muža da sazna. Osećam se autodestruktivno i kao da sam uspela sve da izneverim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track