Vlada uspela

Japancu pronašli ukradeni bicikl!

Društvo

Autor:

Veljko Đ. iz Borče uhapšen juče zbog krađe bicikla Rija Asađija, koji je, čuvši od našeg novinara da mu je nađen dvotočkaš, od sreće pao na kolena i ljubio zemlju

Rio zahvalan Kuriru na podršci

Rio zahvalan Kuriru na podršci

BEOGRAD - Kurir mu doneo sreću!
Policija je juče pronašla bicikl Rija Asađija (36) kojim je stigao u Srbiju na svom putu oko sveta i uhapsila Veljka Đ. iz Borče, a Japanac je srećnu vest saznao upravo od Kurira!

Kad je od našeg novinara sinoć saznao da mu je bicikl pronađen, Rio Asađi je od silnog uzbuđenja pao na kolena i poljubio zemlju!

- Da li se šalite? Recite mi da je to zaista istina?! Ne mogu da verujem! - bilo je prvo što je za naš list rekao vidno uzbuđeni Asađi.

Tada smo mu saopštili da je to potvrdio lično srpski premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

- Ne mogu vam opisati kako se sada osećam. Ostao sam bez teksta. Zahvaljujem srpskom narodu. Divni ste! U znak zahvalnosti i zbog toga što ste se toliko potrudili, ostaću još nekoliko dana u Beogradu, a posle toga nastavljam s putovanjem - u dahu je izgovorio Asađi, koji nam je ranije rekao da naše novine imaju moć i da ga ljudi po ulici već prepoznaju.

On je krenuo na put oko sveta od 20.000 kilometara skupocenim biciklom „panasonik“, model OSC7, koji mu je ukraden 18. jula nešto posle 17 sati, ispred Tržnog centra „Ušće“ na Novom Beogradu. Policija je juče objavila snimak lopova, koji je nedugo potom i uhapšen.

- Veljku Đ. iz Borče određeno je zadržavanje do 48 sati zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa - izjavio je sinoć Tanjugu premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić, koji je ranije juče izjavio da je krađa bicikla bruka za Srbiju. Japanac je prešao celu Afriku i 11 zemalja Evrope i baš mu se u našoj zemlji dogodilo da bude opljačkan.

Trenutak u kome je lopov „snimio“ Riov bicikl zoom Trenutak u kome je lopov „snimio“ Riov bicikl
Uhapšeni Veljko Đ. zoom Uhapšeni Veljko Đ.

Đilas hteo da mu kupi bajs!

Podstaknuti pisanjem Kurira o Asađiju, Grad Beograd, s gradonačelnikom Draganom Đilasom na čelu, voljan je bio da mu kupi novi bicikl!

- Stvarno je sramota da se čoveku tako nešto desi baš u Beogradu, i to nakon što je na njemu proputovao pola sveta. Zbog dobrih odnosa koji imaju naše zemlje i zbog toga što je taj narod zadužio kako naš grad tako i celu zemlju, mi smo raspoloženi da u svakom momentu kupimo bicikl koji Asađi želi, potpuno opremljen onako kako njemu odgovara - rekla je za Kurir gradonačelnikova zamenica Tatjana Pašić.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (59)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • danijel

  danijel

  Pa nisi ti Japanac....

  93 Odgovori 
 • DR Gane

  DR Gane

  Što jedna budala zasere sto pametnih ne opere.
  Ionako nas bije glas da smo skloni krađama a ovaj Veljko Đ. rešio da to potvrdi.
  Treba njegovu sliku i puno ime i prezime objaviti preko cele strane svih novina pa ga tako žigosati za ceo život.
  Pa ti japanci nam pokloniše silne autobuse da se narod dostojanstveno vozi po gradu a ovaj kreten ... više našao da krade bicikl.Inteligentno zar ne?

  81 Odgovori 
 • Vasic

  Vasic

  A kada ce te moju biciklu da pronadjete?

  72 Odgovori 

Poslednji komentar

 • cyman

  cyman

  Postavio si pravo pitanje. Jer, kakva je razlika izmedju tvog i bicikla ovog Japanca? Medjutim, ima nesto jos zalosnije. A to je saznanje da se sve u svakom trenutku snima i da neko stalno "od gore vidi sve". Policija se na ovako banalnom predmetu ofirala da sve saznaje (vidi) za manje od 24 sata (dok samo premotaju trake). A sad pitanje stoleca - ... više kako onda da nijedna kamera nije zabelezila nijedno od hiljadu ubistava na uzavrelom asfaltu Beograda? Zakljucak se sam namece. Ne treba biti posebno pametan. Neko nije hteo da se trake premotavaju. Znaci, imamo saucesnistvo...

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!