Napad od prvog minuta

OLIĆ: Hvala Bogu, Srbiji ne igra Vidić!

Fudbal

Autor:

Osim što je perfektan odbrambeni igrač, jedan od najboljih na svetu, on je i lider te selekcije i to što se oprostio od reprezentacije veliki je plus za nas - rekao je Olić

ivica olić, bajern,

Ivica Olić

ZAGREB - Napadač reprezentacije Hrvatske Ivica Olić rekao je da je veliki plus za Hrvatsku što jedan od najboljih odbrambenih igrača sveta, Nemanja Vidić, neće igrati na Maksimiru.

"Srbija ima možda i najbolju odbranu, dok Hrvatska ima najbolji napad. Hvala Bogu, za Srbiju neće igrati najbolji odbrambeni igrač Nemanja Vidić. Osim što je perfektan odbrambeni igrač, jedan od najboljih na svetu, on je i lider te selekcije i to što se oprostio od reprezentacije veliki je plus za nas", istakao je napadač Volfsburga.

Olić je rekao da će njegov tim pokušati da iskoristi pritisak navijača i da će napasti Srbiju od prvog minuta.

"Treba pokušati sa presingom, na to će nas nagovarati publika, niko neće čekati gol u 90. minutu. Nećemo čekati, Srbi su, ipak, mlada reprezentacija, kojoj neće biti jednostavno da izdrži pritisak na Maksimiru. Ma šta oni govorili i kako se hrabrili, atmosfera je naša prednost", rekao je za hrvatske medije Olić.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (27)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • nezavisna ista i dalmacija

  nezavisna ista i dalmacija

  Mi Istrani i Dalmatinci nikada u povijesti nijesmo bili hrvati mi imamo svoju tisuljetnu kulturu i istorijuokupirani smo od Zagreba koji na sve sile pokusavaju da mi budemo dio hrvatske to je nemoguce i pitanje je dana kada ce nasa Istra i Dalmacija ponovo biti nezavisne!
  Dosta vise Zagrebacke okupacije mi nijesmo hrvati mi smo Istrani i Dalmatinc ... više i drugi narod i druga kultura.
  Podrzite nas u nasoj borbi za slobodu Istre i Dalmacije

  37 Odgovori 
 • Đuro

  Đuro

  Jesi gledao film " Kosovski Boj" ? "ako je Turčin krvav do lakata,poturica mora biti krvav do ramena" Upravo ti Srbi katolici su bili veće ustaše od hrvata

  34 Odgovori 
 • davor

  davor

  Ovaj ovdje jadnik se uvijek lazno predstavlja ,pa koji Hrvat iz Hrvatske izgovara"nijesmo".

  32 Odgovori 

Poslednji komentar

 • carla

  carla

  @ slvko sb
  pozdrav veliki, ponekad na ovakve komentare nisam u stanju odgovoriti, budući da je pobrkano čak i ono što nije moguće zamuljati.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Za Srbiju je veoma važno pitanje prava i položaja nacionalnih manjina i njihova integracija u društvo Maja Gojković predsednica Narodne skupštine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!