RANE ZACELILE: Sloba pevao prvi put posle saobraćajke!

RANE ZACELILE: Sloba pevao prvi put posle saobraćajke!

Stars -
Zvezda Granda je nastupio u Prijedoru i to mu je prvi nastup posle saobraćajne nesreće koju su imali on i Dinča

Slobodan Vasić, koji je pre dve nedelje zajedno sa pevačem Dinčom doživeo saobraćajnu nesreću na auto-putu Novi Sad-Subotica, nasupao je prvi put posle nezgode. Povrede vrata i lica su zacelile, a mladi pevač je u petak uveče nastupio u Prijedoru.

Publika u Prijedoru je oduševljeno dočekala Slobu. On je baš dugo pevao, a nastup je bio veoma lep i emotivan, jer je to njegov prvi nastup posle nesreće koju je imao. Povrede koje je tada zadobio nisu bile vidljive, a Vasić se vraća svojim obavezama, pa će večeras nastupiti u Zagrebu", rekao nam je izvor blizak pevaču.

Za razliku od Slobe, njegov kolega Milan Dinčić Dinča je odmah nakon nesreće nastavio sa nastupima, te je nedavno imao i gostovanje u jednoj emisiji, a njegova povreda nosa, takođe, nije vidljiva.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći kod Bačke Topole pevači Zvezda Granda lakše povređeni kada je teretno vozilo udarilo u audi A6. Dinča je tada zadobio povrede nosa, kolena i šake, dok je Sloba morao da nosi kragnu i bio je sav u modrivama, ali su obojica prošli sa lakšim povredama.

Sloba dan posle nesreće
Sloba dan posle nesreće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja