U CENTRU ZAGREBA PRONAĐENI LEŠEVI ŽENE I MUŠKARCA: Bivši policajac ubio fitnes instruktorku i bivšu reprezentativku, pa presudio sebi
Foto: Profimedia

Čeka se izveštaj policije

U CENTRU ZAGREBA PRONAĐENI LEŠEVI ŽENE I MUŠKARCA: Bivši policajac ubio fitnes instruktorku i bivšu reprezentativku, pa presudio sebi

Hrvatska -

U dve ulice u centru Zagreba je u sredu uveče pronađena su tela dvoje ljudi sa prostrelnim ranama, a po nezvaničnim informacijama dogodilo se ubistvo i samoubistvo.

Agencija HINA je javila da je najpre u Gradišćanskoj ulici pronađena žena ubijena vatrenim oružjem, a nešto kasnije, nedaleko odatle, u Ulici baruna Filipovića, pronađen muškarac, takođe usmrćen vatrenim oružjem, rečeno je u zagrebačkoj policiji.

Reč je o ubistvu i samoubistvu: bivši policajac je upucao svoju djevojku, a onda i sebi presudio. Podsećamo da te informacije i dalje nisu zvanično potvrđene.

Iako nema službene potvrde identiteta ubijenih, saznaje se da se radi o 29-godišnjoj Ani Kurtanjek. Ana je bivša reprezentativka u sinhronizovanom plivanju i fitnes instruktorka. Radila je u fitnes centru u Gradišćanskoj ulici, istoj onoj u kojoj je pronađeno njeno telo.

Očekuje se da će se više pojedinosti znati posle policijskog uviđaja.

(Kurir.rs/Beta)

(Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja