DRAMA U BANJALUCI: Muškarac izašao iz automobila, a zatim u pešaka UPERIO PIŠTOLJ
Foto: Avaz.ba

policija hitno reagovala

DRAMA U BANJALUCI: Muškarac izašao iz automobila, a zatim u pešaka UPERIO PIŠTOLJ

Bosna i Hercegovina -

Banjalučanin Z.M. uhapšen je u ovom gradu proteklog petka a nakon što je izašao iz svog automobila i uperio pištolj u osobu koja je hodala peške.

Sve se desilo u petak pola sata iza ponoći u Bulevaru Živojina Mišića, u naselju Borik, kada je oštećeni prijavio nemili slučaj policiji.

„Nadležnoj policijskoj stanici, istog dana oko 00:30 časova, oštećeno lice prijavilo je da je neposredno pre prijave dok se kretalo peške ulicom Bulevar Živojina Mišića u Banjaluci, lice Z.M. zaustavilo putničko vozilo marke pežo, a potom izašlo iz vozila i u njegovom pravcu uperilo pištolj, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu“, kažu u Policijskoj upravi Banjaluka.

Tokom kriminalističke obrade osumnjičenog Z.M. pronađen je i oduzet pištolj marke „V. Bernardelli Gardone V.T.“ kalibra 7,65 mm i sedam komada pripadajuće municije.

Navedeni je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

O svemu navedenom obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Kurir.rs/ ATVBL/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

02:12

POLICAJAC PRIJAVIO DA MU JE SIN UZEO PIŠTOLJ, MUNICIJU I LISICE Drama u Novom Sadu: Mladić pretio da će pucati u policiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track