URLA, PRETI, PSUJE! NAVIJAČ ZVEZDE KIPTI OD BESA I NA UŽASAN NAČIN VREĐA ZORANA SAVIĆA! Ovaj snimak iz Pionira će vas zgranuti!
Foto: Starsport

BEZ KONTROLE

URLA, PRETI, PSUJE! NAVIJAČ ZVEZDE KIPTI OD BESA I NA UŽASAN NAČIN VREĐA ZORANA SAVIĆA! Ovaj snimak iz Pionira će vas zgranuti!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde vode sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige protiv Partizana.

Tim Janisa Sferopulosa je sinoć u drugoj utakmici u hali "Aleksandar Nikolić" slavio rezultatom 80:73 (17:19, 21:19, 23:19, 19:16) i tako stigao do meč lopte.

Crveno-beli su prve dve utakmice odigrali kao domaćini u prepunom Pioniru, a atmosfera je više nego naelektrisana. Na parketu se odvijala žestoka borba, dok su se pojedinci na tribinama potrudili da što više psovki i uvreda pošalju na račun ljudi iz protivničkog tabora.

Tako se ponovo na meti gnusnih uvreda ponovo našao sportski direktor Partizana, Zoran Savić, a jedan navijač izbio je u prvi plan.

On nije mogao da se iskontroliše, bes nije mogao da sakrije te je duže vreme bez prestanka vređao, pretio i dozivao Zorana Savića. Čak je u jednom momentu žandarmerija odreagovala i zamolila navijača da se pomeri sa tog mesta, što je on i učinio.

00:18

Navijač vređa Zorana Savića

Kurir sport

Bonus video:

01:53

Smit Partizan ABA liga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track