Sindi Neveni: Spavala si s mojim dečkom 7 dana u istom apartmanu

Sindi Neveni: Spavala si s mojim dečkom 7 dana u istom apartmanu

Stars -
Modelsica je rekla da ne zna da li su bili intimni, da li su spavali u istom krevetu, a kada ju je direktno pitala Nevena je još više pobesnela

Prva prava svađa u kući Velikog brata. Naime, sinoć su se Ivana Stamenković Sindi i Nevena Miličević žesto posvađale, a pale su i teške reči.

Sindi je jutros razgovarala sa Velikim bratom i otkrila mu je da su ona i Nevena imale sukob i da ju je bivši model nazvala pogrdnim imenima, da je kreten i da je nervira i sama njena pojava.

Svađa je izbila najverovatnije jer Nevena, navodno, ne želi da igra kao timski igrač i nije htela da pomogne u dvorištu gde drugi ukućani vrte vetrenjaču da ne bi stala i tako pali zadatak.

Sindi smatra da je njihov sukob privatne prirode i ispričala da je Nevena spavala u istom apartmanu sedam dana s njenim bivšim dečkom s kojim je bila u vezi šest godina. Sindi je rekla da ne zna da li su bili intimni, a kada ju je direktno pitala Nevena je još više pobesnela, pa modelsica smatra da je njihova svađa ipak zbog nekih privatnih razloga.

"Rekla mi je da sam kreten, da je nervira način na koji pričam. Jedan od ukućana mi je otkrio da me je ogovarala iza leđa. Ne znam zašto se tako ponaša, ali možda je zbog toga što je mesec dana spavala u apartmanu sa dečkom sa kojim sam ja bila šest godina", objasnila je Sindi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track